Útzár lesz két napig - aszfaltozzák a megújuló Zámoly utcát

A Zámoly utcában aszfaltozási munkák miatt jövő héten két napra teljes útzárat vezet be a kivitelező. Kérik, hogy mindenki kerülje el az érintett szakaszt.
2023.06.02. 15:55 |
Útzár lesz két napig - aszfaltozzák a megújuló Zámoly utcát

A Zámoly utcát és a Kiskút útját érintő kerékpárosinfrastruktúra-fejlesztés keretében a Zámoly utcában az útburkolat szélesítésére és felújítására is sor kerül. A kivitelezés jelenlegi ütemében érintett szakaszon jövő héten már az aszfaltozási munkákat végzi majd a vállalkozó.

A Zámoly köz és a Fecskepart utca közötti részen, valamint a Zámoly utca – Fecskepart csomópontban teljes útzárat vezetnek be 2023. június 6-án, kedden reggel 7 órától június 7-én, szerdán este 20 óráig.

Kérik, hogy úti célja megtervezésekor mindenki legyen figyelemmel erre a forgalomkorlátozásra, és ebben a két napban kerülje el az aszfaltozással érintett útszakaszokat!

Közlemények

 1. Fogadóóra a Liget soron

  Szeptember 26-án, kedden fogadóórát tart Szigli István. A 9. számú választókörzet önkormányzati képviselője ezúttal a Liget soron, a Vörösmarty Iskolában várja a lakókat.

  2023.09.22.
 2. Hétfőig lehet pályázni

  Szeptember 25-ig lehet jelentkezni azokra az ösztöndíjpályázatokra, melyeket Székesfehérvár Önkormányzata hirdetett meg újra a helyi fiatalok támogatása érdekében. Az Alba Regia Középiskolai Ösztöndíj, az Alba Regia Felsőoktatási Ösztöndíj, az Alba Regia Felsőoktatási Hallgatói Tanács Ösztöndíj, valamint az Alba Regia Tanulmányi és Szakmai Verseny Ösztöndíj esetében is jövő hétfő a beérkezési határidő.

  2023.09.22.
 3. Elhalasztják a Lecsófesztivált!

  A hétvégére várható nagyon kedvezőtlen időjárás miatt elhalasztják a Fehérvári Lecsófőző Vigasságot. A szervezőkkel egyeztetve október 1-jén, vasárnap pótolnák a programot - erről dr. Cser-Palkovics András polgármester adott hírt közösségi oldalán.

  2023.09.21.
 4. Éjfélig lehetnek nyitva

  Székesfehérvár Önkormányzata ezúton ad tájékoztatást arról, hogy – a hétvégi közösségi programokra tekintettel – az I. díjövezetben működő vendéglátó egységek kitelepülései 2023. szeptember 22-én, pénteken és szeptember 23-án, szombaton legkésőbb 24 óráig tarthatnak nyitva. Kérik az üzemeltetőket, hogy tartsák be a szabályozásban foglalt nyitvatartási időt, egyben köszönik mindenki türelmét és megértését.

  2023.09.21.