Takarékos vízhasználatra kéri a lakosságot a FEJÉRVÍZ

Takarékos vízhasználatra kéri ügyfeleit a FEJÉRVÍZ Zrt. Az egyre fokozódó hőség miatt most több víz fogy. Az igények maximális kiszolgálása érdekében a közműszolgáltató cég együttműködést kér a lakosságtól.
2022.07.25. 09:03 |
Takarékos vízhasználatra kéri a lakosságot a FEJÉRVÍZ

A FEJÉRVÍZ Zrt. felhívást tett közzé, melyben kéri többek között, hogy a kerti locsolást és az automata öntözőberendezések használatát a hajnali, kora reggeli órákra időzítsék az ügyfelek.

Az esti csúcsidőszakban, 18 és 23 óra között mellőzzék az autómosását és a házi úszómedence töltését, és lehetőleg ne locsolják az utakat, a járdákat és a térkövezett felületeket.

Székesfehérváron és a legtöbb településen a víztermelési kapacitás a jelenleginél tartósabb forró, nyári időszakot és még nagyobb napi vízigényeket is biztonsággal ki tud szolgálni.

Azonban Abán, Sárbogárd-Kislók településrészen, Cecén, Martonvásáron, Tordason, Gyúrón, Ercsiben, Etyeken, Úrhidán és Polgárdin az összes vízbázist és egyéb technikai berendezéseket maximális kapacitással működtetik. Ezeken a településeken fokozottan kérik a felhasználók együttműködését július végéig.