Szünetel a kölcsönzés a Vörösmarty könyvtár gyermek és központi részlegében

Ma és holnap a Vörösmarty Mihály Könyvtár gyermekkönyvtári részlegében, január 7-én, csütörtökön pedig a Központi Könyvtárban szünetel a kölcsönzés. Január 8-tól, péntektől ismét személyesen vehetik át kért könyveiket az olvasók.
2021.01.06. 15:12 |

Január 6-án, szerdán és január 7-én, csütörtökön technikai okok miatt a gyermekkönyvtári könyvek kölcsönzése szünetel a Vörösmarty Mihály Könyvtárban.

Így ma és holnap nincs lehetőség a könyvek személyes átvételére a Bartók Béla téri épületnél. A könyvtárosok azonban telefonon, e-mailben és az online katalógus alapján továbbra is fogadják a kis olvasók kéréseit, amelyek alapján összeállítják a könyvcsomagokat. A személyes átvételére péntektől, január 8-tól lesz ismét lehetőség.

A Vörösmarty Mihály Könyvtár Központi Könyvtárában január 7-én, csütörtökön szünetel az ablakos könyvkiadás, mert a helyiséget fertőtlenítik. Péntektől azonban a veszélyhelyzet szerinti előírásoknak megfelelően várja tapasztalt olvasóit a Bartók Béla téri bibliotéka.

Közlemények

 1. Újabb óvodai csoport került hatósági karanténba

  Újabb intézmény érintett a koronavírus-járvány miatt bevezetett ideiglenes intézkedésekben. Ezúttal a Rákóczi Utcai Óvoda Ybl Miklós Lakótelepi Tagóvodájának egy csoportja került karanténba január 20-ig.

  2021.01.15.
 2. Megváltozik a forgalmi rend és a parkolás a felújított Bartók Béla téren és a Jókai utcában

  A végéhez közeledik a Bartók Béla tér és környezete megújításának második üteme. A téren és a hozzá kapcsolódó Jókai utában megváltozik a forgalmi rend, többek között tilos lesz a téren parkolni. A közlekedési rend pontosítása, a táblák kihelyezése jelenleg is folyamatban van. Székesfehérvár Önkormányzata kéri, egyben köszöni a lakók és a közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését!

  2021.01.15.
 3. Szigorúan tilos rálépni a fehérvári tavak jegére!

  A balesetek és veszélyes helyzetek elkerülésének érdekében a fehérvári tavak jégrétegeire SZIGORÚAN TILOS rálépni, azokon korcsolyázni, vagy bármilyen sport- és szabadidős tevékenységet végezni értelemszerűen szintén tilos! - figyelmeztet közösségi oldalán Székesfehérvár polgármestere.

  2021.01.15.
 4. Nem szabad rámenni sem a Csónakázó-tó sem a Palotavárosi tavak jegére

  Táblák is jelzik a Vidámparki és a Palotavárosi tavak mellett, hogy nem szabad a jégre menni. Évek óta így van ez télen, a tiltást pedig az indokolja, hogy a város tavainak vízpótlása folyamatos, ezért a befolyásnál és a túlfolyónál vékonyabb a jégpáncél. A nádasok is fokozott veszélyt jelentenek, mert itt is egyenlőtlenül fagy be a tavak vize.

  2021.01.14.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár