Székesfehérvár a Nagy Háború Árnyékában – könyvbemutató csütörtökön a Levéltárban

Könyvbemutatóval folytatódik a Székesfehérvár a Nagy Háborúban rendezvénysorozat a Városi Levéltárban. Június 13-án, csütörtökön 17 órától Ebert-Erdős Ferenc: Székesfehérvár a Nagy Háború Árnyékában című kötetét mutatja be L. Simon László József Attila-díjas író, a Magyar Művészeti Akadémia tagja a Városi Levéltár és Kutatóintézet Szekfű Gyula termében. Az esemény ingyenes, minden érdeklődőt várnak.
2024.06.11. 12:21 |
Székesfehérvár a Nagy Háború Árnyékában – könyvbemutató csütörtökön a Levéltárban

Csütörtökön folytatódik a „Kik acél falakként állották a vártát orosz ingoványon, s Doberdó tetején..” - Székesfehérvár a Nagy Háborúban című rendezvénysorozat a Városi Levéltár és Kutatóintézetben.

Június 13-án Ebert-Erdős Ferenc: Székesfehérvár a Nagy Háború Árnyékában című kötetét mutatja be L. Simon László József Attila-díjas író, a Magyar Művészeti Akadémia tagja. A Levéltár Szekfű Gyula termében, a Zichy liget - Malom utca sarkán 17 órától kezdődő esemény ingyenesen látogatható.

A június 6-án indult sorozat első eseményén a tábori lelkészekkel ismerkedhettek meg az érdeklődők, a mostani kötetbemutató után június 20-án pedig a Gorlice-Tarnów offenzíva jelentőségéről hallhatnak majd előadást.