Rendkívüli szünet lesz holnaptól a Püspökkertvárosi Oviban

Holnaptól dolgozói megbetegedések miatt rendkívüli szünetet rendeltek el a Szivárvány Óvoda Püspökkertvárosi Tagóvodájában.
2020.11.23. 14:51 |

A Szivárvány Óvoda Püspökkertvárosi Tagóvodájában dolgozói megbetegedések miatt november 24-27-e között rendkívüli szünetet rendelt el az Oktatási Hivatal.

Az intézmény ebben az időszakban egy csoportban biztosítja az ügyeleti ellátást. Minden érintettnek jobbulást kívánunk!

Közlemények

 1. Fasorfenntartási munkálatok miatt lesz forgalomkorlátozás a Hosszúsétatéren

  Január 21-22-én 8:00 és 14:00 között fasorfenntartási munkákat végez a Városgondnokság a Hosszúsétatéren. A parkolók lezárását már szerdán éjjel megkezdik és kérik a gépjármű tulajdonosokat, hogy a munkálatok ideje alattt ne a Hosszúsétatéren parkoljanak a gépkocsik védelme érdekében.

  2021.01.19.
 2. Vörös kód – van szabad férőhely a fehérvári Kríziskezelő Központban

  A tartós hidegre való tekintettel vasárnap déltől, előreláthatólag kedden 10 óráig vörös kódot léptetett életbe a szociális ellátórendszerre vonatkozóan az EMMI. A protokoll értelmében a fedél nélkül élők számára a szociális intézmények korlátok nélkül biztosítják az életük és testi épségük megóvásához szükséges ellátást, azaz valamennyi bentlakásos szociális intézménynek be kell fogadnia a hajlék nélkül élőket, ha a hajléktalan-ellátórendszer már nem tudja. 

  2021.01.18.
 3. Újabb óvodai csoport került hatósági karanténba

  Újabb intézmény érintett a koronavírus-járvány miatt bevezetett ideiglenes intézkedésekben. Ezúttal a Rákóczi Utcai Óvoda Ybl Miklós Lakótelepi Tagóvodájának egy csoportja került karanténba január 20-ig.

  2021.01.15.
 4. Megváltozik a forgalmi rend és a parkolás a felújított Bartók Béla téren és a Jókai utcában

  A végéhez közeledik a Bartók Béla tér és környezete megújításának második üteme. A téren és a hozzá kapcsolódó Jókai utában megváltozik a forgalmi rend, többek között tilos lesz a téren parkolni. A közlekedési rend pontosítása, a táblák kihelyezése jelenleg is folyamatban van. Székesfehérvár Önkormányzata kéri, egyben köszöni a lakók és a közlekedők fokozott figyelmét, türelmét és megértését!

  2021.01.15.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár