Rendkívüli intézményi intézkedés

Rendőrségi feljelentést tett a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézmény egy gondozottja, szexuális zaklatás miatt. Vallomása alapján jutott az intézmény tudomására az eset, mely miatt, azonnali belső vizsgálatot rendelt el az intézmény vezetője, hiszen felmerült a gyanú, hogy egy munkavállalójuk zaklatta az idős embert.
2021.01.11. 07:20 |
Megdöbbenve állnak a történtek előtt, melynek felderítése érdekében a vezetőség minden szükséges intézkedést megtett és együttműködik a nyomozóhatósággal. Az érintett dolgozó jogviszonyát azonnali hatállyal, közös megegyezéssel megszüntették. Az ügyben a nyomozás folyamatban van.

Kék hírek

 1. A reggeli halálos baleset szemtanúit keresik a fehérvári rendőrök

  A Székesfehérvári Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki látta a balesetet, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es "Telefontanú" zöldszámán, vagy a 112 központi telefonszámok valamelyikén.

  2021.01.07.
 2. Halálos gyalogosgázolás történt reggel az Új Csóri úton a Hernád utcánál

  A rendelkezésre álló adatok szerint csütörtökön reggel 7 óra körül Székesfehérvár belterületén, az Új Csóri úton, a Hernád utcánál halálos kimenetelű közúti közlekedési baleset történt. Egy személygépkocsi, Csór irányába tartva – eddig tisztázatlan körülmények között – elütött egy gyalogosan közlekedő nőt. A gyalogos a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette.

  2021.01.07.
 3. Autótűz Székesfehérváron - a 8-as főút közelében oltották el a lángokat

  Kigyulladt egy autó Fehérvár határában, a 8-as főút közelében, a Szlovák utcánál. A motortér teljes terjedelmében, az utastér pedig részben égett.

  2021.01.03.
 4. Jogsi nélkül ittasan menekült a rendőrök elől a Budai úton

  Vezetői engedély nélkül közlekedő és balesetet okozó férfival szemben intézkedtek a rendőrök. A rendőrök újév hajnalán Székesfehérváron, a Budai úton kísérelték meg intézkedés alá vonni egy Ford típusú személygépjármű vezetőjét, aki nagy sebességgel elhajtott a helyszínről ezzel megpróbálva kivonni magát a rendőri ellenőrzés alól. 

  2021.01.02.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár