Régiségvásár a Homoksoron (képgaléria)

 Vasárnap, már harmadik alkalommal rendeztek régiség vásárt és börzét a Homoksoron. Régi biedermayer vitrinek, tálalószekrények, töltényhüvelyekből készült vázák, bélyeg- és borotvapenge gyűjtemények, fegyverek, harmincas évek bakelitjei, működő gramofonok, porcelán poharak, ezüst étkészlet, ha dióhéjban szeretnénk felsorolni azokat a tárgyakat, amiket felvonultattak az ország különböző részeiről érkezett kereskedők. (nézze meg a vásáron készült képgalériát!)
2004.05.09. 12:45 |

 Vasárnap, már harmadik alkalommal rendeztek régiség vásárt és börzét a Homok soron. Régi biedermayer vitrinek, tálalószekrények, töltényhüvelyekből készült vázák, bélyeg- és borotvapenge gyűjtemények, fegyverek, harmincas évek bakelitjei, működő gramofonok, porcelán poharak, ezüst étkészlet, ha dióhéjban szeretnénk felsorolni azokat a tárgyakat, amiket felvonultattak az ország különböző részeiről érkezett kereskedők. (nézze meg a vásáron készült képgalériát!)

  Régiségvásárt minden hónap második vasárnapján rendeznek Székesfehérváron. Aki szereti az érmeket, bélyegeket, régi könyveket, képeslapokat, dokumentumokat, annak érdemes kilátogatni, hiszen rengeteg érdekességet találhatunk a kínált portékák között.