Referencia intézmény lesz a Kossuth Lajos Általános Iskola

Közel hatmillió forintot fordíthat a referencia-intézmény kialakítására, felkészítésére egy nyertes pályázatnak köszönhetően az öreghegyi Kossuth Lajos Általános Iskola. Az alapfokú oktatási intézmény május óta valósítja meg a „Mintapélda” – Referencia-intézmény a horizontális tanulásért című pályázatát. A megnyert összeget tárgyi eszközök beszerzésére, pedagógus továbbképzések finanszírozására fordítják.
A részletes beszámolót ITT töltheti le!
2012.12.28. 12:54 |
Közel hatmillió forintot fordíthat a referencia-intézmény kialakítására, felkészítésére egy nyertes pályázatnak köszönhetően az öreghegyi Kossuth Lajos Általános Iskola. Az alapfokú oktatási intézmény május óta valósítja meg a „Mintapélda” – Referencia-intézmény a horizontális tanulásért című pályázatát. A megnyert összeget tárgyi eszközök beszerzésére, pedagógus továbbképzések finanszírozására fordítják.
A Kossuth Lajos Általános Iskola a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Humán Erőforrás Programok Irányító Hatósága által meghirdetett TÁMOP-3.1.7-11/2 „Referencia – intézmények országos hálózatának kialakítása és felkészítése” című pályázaton a „Mintapélda” – Referencia-intézmény a horizontális tanulásért című projekttel 5 998 261 Ft-ot nyert. A megnyert összeget tárgyi eszközök beszerzésére, pedagógus továbbképzések finanszírozására, valamint a szolgáltatói szerep ellátáshoz szükséges szakmai fejlesztésre fordítják.

Közlemények

 1. Lakossági tájékoztató parkolási kérdésekről és aktuális adatokról

  Várhatóan július 1-jétől áll vissza a fizető parkolás rendszere mindenhol, így Székesfehérváron is. A korábbi kedvezmények rendszere fennmarad, illetve a 2020. évi és 2020. márciusi bérletváltókra is külön méltányossági szabályt vezetnek be. Lakossági tájékoztató az aktuális témákról és adatokról. 

  2020.05.27.
 2. Daruzási munkák miatt szombaton lezárás lesz a Várkörúton

  Daruzási munkák miatt szombaton lezárják a Várkörutat a Nemzeti Emlékhely körforgalomtól a Petőfi utcáig. Az autóbuszok módosított útvonalon közlekednek, kérik a lakosság türelmét és körültekintő tervezését.

  2020.05.27.
 3. Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt lesz útlezárás a Hosszúsétatéren

  Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt útlezárásra számíthatnak keddtől várhatóan május 29-ig a Hosszúsétatér Horvát István – Balatoni út közötti szakaszán közlekedők.

  2020.05.26.
 4. Lakossági tájékoztató a pünkösdi hosszú hétvégéről és az aktuális adatokról

  Pünkösdi hosszú hétvégére a hagyományainkat megtartva, de a rendkívüli helyzethez igazodva készülünk. Szeretnénk, ha most is virágba borulna a belváros, és ebben a helyi virágkötők szerencsére partnereink is. Gyereknap is lesz és a múzeum közösségi oldalán online programra hívják a családokat, az önkormányzat pedig meglepetéssel is készül - adta hírül mai lakossági tájékoztatójában Fehérvár polgármestere.

  2020.05.25.
 1. Újraindul az önkormányzati lakások pályáztatása Székesfehérváron

  A rendkívüli intézkedések enyhítésével, közel két hónap kényszerszünet után újraindul az önkormányzati lakások bérbeadására irányuló pályáztatás Székesfehérváron. Piaci alapon egyelőre két felújított lakásra lehet licitálni. A pályáztatott lakások közül a kétszobás a Fecskeparton, a két szoba és két félszobás lakás a Palotavárosban található.

  2020.05.22.
 2. Lakossági tájékoztató az iskolák nyitva tartásáról és egy holnapi évfordulóról

  Tájékoztatás az iskolák nyitva tartásáról, új tesztekről (csütörtökön újabb 8000 darab koronavírus-teszt érkezett Fehérvárra), valamint aktuális adatok, információk és egy holnapi szép jubileum.

  2020.05.21.
 3. Időpontfoglalással fogadják személyesen a házasulandó párokat a Polgármesteri Hivatalban

  Hatalmas az érdeklődés a házassági szándék bejelentésére azóta, hogy ismét beindult a személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatal Anyakönyvi és Vállalkozásigazgatási Irodáján. Az anyakönyvvezetők szerdai napokon, csakis időpontfoglalással fogadják az esküvőre készülő párokat. A Hiemer Rendezvényközpontban május 27-től indul újra a személyes esküvői ügyfélfogadás.

  2020.05.21.
 4. Új szolgáltatás a SZÉPHŐ-nél – kérésre visszahívják az ügyfeleket

  Új szolgáltatással bővítette ügyfélkiszolgálását a székesfehérvári SZÉPHŐ Zrt. A lakosoknak lehetőségük van visszahívást kérni a cégtől, így még kényelmesebbé válik számukra az ügyintézés. A szolgáltatást a személyes ügyfélfogadás újbóli bevezetéséig biztosan, de igény szerint akár tovább is fenntarthatják.

  2020.05.21.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V