Péntek Imre lesz az Aranyat érő beszélgetések következő vendége

Péntek Imre író, költő és felesége, Farkasi Csilla lesznek Bokros Judit vendégei az Aranyat érő beszélgetések programsorozat következő alkalmával. Az Aranybulla Könyvtár olvasótermébe ezúttal is ingyenes a belépés, a szervezők minden érdeklődőt szeretettel várnak!
2024.04.03. 15:25 |
Péntek Imre lesz az Aranyat érő beszélgetések következő vendége

A költészet napjához közeledve Péntek Imre költő, író és felesége, Farkasi Csilla lesznek Bokros Judit Penna Regia-díjas újságíró vendégei az Aranyat érő beszélgetések következő estjén.

A Magyarország Babérkoszorúja- és József Attila-díjas Péntek Imre korábban dolgozott a Fejér Megyei Hírlapnál, később pedig az Árgus és a zalaegerszegi Pannon Tükör folyóirat főszerkesztője is volt. Az elmúlt években számos verseskötete jelent meg, művészeti témájú esszéket, kritikákat is jegyzett. Nemrég tért vissza Székesfehérvárra, ahol aktívan részt vesz a kulturális és irodalmi életben. Felesége, Farkasi Csilla, aki korábban aktív szereplője volt a székesfehérvári, majd a zalaegerszegi kulturális életnek is.

Április 4-én, csütörtökön 17.00 órától Bokros Judit Penna Regia-díjas újságíró Péntek Imrével és Farkasi Csillával emlékekről, irodalomról és kultúráról beszélget majd az Aranybulla Könyvtárban (Köfém lakótelep 1.). A rendezvény ingyenes, a szervezők mindenkit szeretettel várnak!