Pálné Hencz Teréz tárlatvezetésével zárul pénteken a 7.2 a Pelikán Galériában

Ma és holnap még lát(ogat)ható Pálné Hencz Teréz 7.2 című retrospektív tárlata a Pelikán Galériában. A kiállítás a művész saját tárlatvezetésével zárul, amelyre szeretettel várnak mindenkit szeptember 8-án, pénteken 14.00 és 16.00 órakor.
2023.09.07. 14:06 |
Pálné Hencz Teréz tárlatvezetésével zárul pénteken a 7.2 a Pelikán Galériában

A Fehérvári Művészek Társaságának tagja, Pálné Hencz Teréz alkotásait ismerhették meg az elmúlt hetekben a Pelikán Galériában. A 7.2 című retrospektív tárlaton helyet kapott 44 mű igazán izgalmas utazásra viszi a látogatót. Változatos anyaghasználat (természetes anyagok: kő, termés, levél, fonal, gyapjú, textil, fa, fém, kerámia, olaj), sokféle alkalmazott technika (elektrográfia, fotóprint, textilfestés, monotípia, szerigráfia, dobozmű, szőtt textilszalag, nemez, raku, vegyes technika, gesztusfestés: csorgatott technika) és sokféle hordozó (papír, vászon, fémháló, plexi, műanyag) jellemzi az alkotót, aki a kiállítás zárónapján maga tart tárlatvezetést az érdeklődőknek.

Szeptember 8-án, pénteken 14.00 és 16.00 órakor mindenkit szeretettel várnak a finisszázsra a Kossuth utca 15. szám alatti galériában.