Öreghegyen és Maroshegyen még május végéig cserélik a szelektív kukákat a Depónia

Akik ezekben a városrészekben laknak május 31. után, a többi fehérvári családi házas övezetben lakók pedig április 30. után személyesen is át tudják venni az új edényeket a Depónia Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán, ha elmaradt a csere.
2021.04.27. 10:19 |

A Depónia még február végén kezdte a székesfehérvári családi házas övezetekben a szelektív hulladékgyűjtők cseréjét és mostanáig a város legtöbb területén elszállították már a régi kukákat, helyükre pedig új, szürke színű, sárga-kék fogantyúval ellátott gyűjtőedényt biztosítottak továbbra is térítésmentesen.

A csereprogram Székesfehérvár két városrészében, Öreghegyen a keddi szelektív hulladékgyűjtési napokon, Maroshegyen pedig a pénteki szelektív hulladékgyűjtési napokon még folytatódik május 31-ig.

A Depónia kéri, hogy a régi kukák – akár hulladék nélkül is – a hulladéknaptár szerint meghatározott, szelektív hulladékgyűjtési napokon kerüljenek ki a közterületekre.

A maroshegyi és öreghegyi utcákban lakók május 31. után, a többi fehérvári családi házas övezetben lakók pedig április 30. után személyesen is ki tudják cserélni az edényeket a Depónia Nonprofit Kft. ügyfélszolgálatán, a Székesfehérvár Sörház tér 3. szám alatt ügyfélfogadási időben a régi hulladékgyűjtő edény beszállításával. 

Közlemények

 1. Május 17-től lehet személyesen ügyet intézni a Depóniánál

  Május 17-én, hétfőtől lesz mód újra személyes ügyintézésre a Depónia Sörház téri ügyfélszolgálatán. A szelektív kukák átvétele már zajlik, a hét három napján van mód a csere lebonyolítására; ez alól néhány öreghegyi és maroshegyi utca kivétel, ahol május végéig folytatja a vállalat a köztérre kihelyezett gyűjtőedények cseréjét.

  2021.05.03.
 2. Rendkívüli Pfizer-oltónap a Szent György Kórházban

  A Szent György Kórház oltópontján ma délelőtt 10 és este 9 óra között lehet Pfizer-BioNTech vakcinát kapni. A mai oltásokra az a Fejér megyei kérhet időpontot, aki a regisztrált korábban a vakcinára - tájékoztatott közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.  Időpontfoglalás ITT! (az oldal jelenleg korlátozottan érhető el)

  2021.04.30.
 3. Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain

  Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain, és újra lehet jegyeket vásárolni az autóbusz-vezetőktől. Bizonyos védelmi szabályok azonban egyelőre maradnak: az első üléssorokat továbbra is kordonnal zárják le, azokat nem használhatják az utasok, és változatlanul kötelező a maszk viselése a buszokon és az utasforgalmi létesítményekben.

  2021.04.30.
 4. Május 1-jén zárva tart a csalai hulladéklerakó és a Palotai úti hulladékudvar

  A szombatra eső ünnepnap miatt több telephely zárva tart. Személyes ügyfélfogadásuk pedig május 10-től vehető ismét igénybe, ám addig is - korlátozott nyitvatartással - a szelektív edények cseréjére van lehetőség az ügyfélszolgálaton.

  2021.04.30.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár