Nyílt nap lesz június 10-én szombaton a Székesfehérvári Balett Színházban

Júniusban ismét nyílt napra invitálja a Székesfehérvári Balett Színház a tánc, a színház és a táncszínház iránt érdeklődő nézőket, akik szeretnének betekintést nyerni a város balettszínházának kulisszái mögé: június 10-én, szombaton 10 órától a vállalkozó szelleműek akár együtt is táncolhatnak a társulat tagjaival.
2023.06.07. 09:55 |
Nyílt nap lesz június 10-én szombaton a Székesfehérvári Balett Színházban

A jelentkezés határideje: 2023. június 9. 12 óra

Interaktív balettgyakorlatokkal és közös beszélgetéssel várja az érdeklődőket a Székesfehérvári Balett Színház társulata. Június 10-én, szombaton 9.45 órakor nyitja meg kapuit a Kaszap István utca 6. szám alatt található épület. A résztvevők 10 órától egy rögtönzött balettgyakorlat keretében együtt táncolhatnak a társulat táncművészeivel.

A testek „beszédét” a szavak követik: a nyílt napra érkezőknek lehetőségük nyílik beszélgetésre a táncművészekkel, balettmesterrel, koreográfussal. A nyílt napnak a Székesfehérvári Balett Színház próbaterme ad otthont. Váltócipő vagy zokni használata kötelező és a kényelmes ruha is ajánlott!

A június 10-én, szombaton 10–12 óra között zajló nyílt napra húsz érdeklődő regisztrációját tudják fogadni, melyet a jelentkezes@fehervaribalett.hu  e-mail-címre küldhetnek! Azt kérik, hogy a levélben tüntessék fel, hogy hány fő érkezik. A jelentkezés határideje: 2023. június 9. 12 óra