Novemberben kilenc előadással várja látogatóit a Szabad Színház

Nyolc előadás Székesfehérváron, az Igézőben és egy vendégszereplés Budapesten, az Óvóhelyen – bőséges és változatos a Szabad Színház novemberi kínálata. Belépőjegyek válthatók az Igézőben minden munkanapon 14 órától személyesen, vagy igényelhetők a 22/790-758-as telefonszámon, illetőleg az igezo2014@gmail.com e-mail címen. Belépő: 1500 forint.
2019.11.08. 15:45 |

November 8-án és 9-én, pénteken és szombaton 19 órai kezdettel mutatják be Mika Myllyaho-Nagy Judit: Káosz című vígjátékát az Igézőben.

A színdarab kis, XXI. századi anziksz rólunk, a munkánkról, kapcsolati és párkapcsolati problémáinkról, hol lelkes, hol kétségbeesett bukdácsolásinkról.

Az előadás 18 éven felülieknek ajánlott, nekik viszont szülői felügyelet nélkül.

November 12-én, kedden este 7 órától A három Erdődi című színdarabban a szerző, Urbán Péteregy családon belül három generáció személyes, és összefonódó történetében láttatja egy egész nemzet sorstragédiáját, ezért s három Erdődi című előadás alkalmas arra, hogy a művészet eszközeivel közvetítse 1956 nemzeti, családi és személyes tragédiáit.

November 15-én pénteken és november 16-án szombaton 19 órától a Szabad Színház újra műsorára tűzi Szabó Magda: Béla király című, a Királyi Napokon bemutatott történelmi drámáját az Igézőben. Elgondolkodtató, fordulatos dráma egy kihívásokkal teli korból. Történelmi áthallások, historikusok groteszkek.

November 19-én, kedden 19 órakor Balogh Mihály: Ma nincs Hamlet előadásával folytatódik a novemberi színházi esték sorozata az Igézőben (műhelygyakorlat)

November 22-én, pénteken 19 órai kezdettel újra műsoron Mika Myllyaho - Nagy Judit. Pánik, avagy
Férfiak az idegösszeomlás szélén Történik egy jelenkori nagyvárosban..

Ha láttátok már, hogyan élik meg teljes káoszként agyonstresszelt hétköznapjaikat a nők, akkor most nézzétek meg, hogyan reagálnak az erős férfiak a hétköznapok kihívásaira... 

November 25-én 19 órakor az Óvóhelyen (Budapest) is bemutatják a Pánik című színdarabot

November 29-én, pénteken este 7 órakor John Mighton-Nagy Judit: Fél élet című színdarabját játsszák. A darabban két idős ember története fonódna újra egymásba, és folytatódna onnan, ahol évtizedekkel ezelőtt, a világháború miatt megszakadt.

Kultúra

Eseménynaptár

2020. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19

Székesfehérvár Topotéka