November 11-ig lehet pályázni a Tóth István-Tóth Terézia Ösztöndíjra

November 11-ig lehet benyújtani a 2020. évre szóló tanulmányi ösztöndíj pályázatot a Tóth István – Tóth Terézia Közalapítványhoz. Jó tanulmányi eredményt felmutató és rászoruló általános és középiskolásokat, valamint felsőoktatásban tanulókat segít a szervezet.
2019.11.06. 09:43 |

A Székesfehérvár Városa által létrehozott és támogatott közalapítvány a jó tanulmányi eredményt elért, állandó székesfehérvári lakhellyel rendelkező fiatalokat segíti, akik szociális helyzetük miatt is rászorulnak erre. A támogatás elnyeréséhez mindkét feltételnek teljesülnie kell.

A pályázati adatlapot ITT töltheti le!

A pályázat benyújtása az adatlap kitöltésével történik, a dokumentum csak a szükséges mellékletek csatolásával érvényes. Az adatlapot köznevelési intézményben az iskola biztosítja, letölthető a www.szekesfehervar.hu honlapról, valamint kérhető a Polgármesteri Hivatal Ügyfélszolgálati Irodáján is. A pályázat csak az idén kiadott és a 2020. naptári évre szóló adatlapon adható be. A rászorultságról szintén az adatlapon kell nyilatkozni. A tanulmányi eredményt minden képzési szinten az iskola igazolja, köznevelési intézmény esetén az adatlapon, felsőoktatási hallgató esetén az intézmény külön igazolásán. Tanulmányi követelmény a 7-8. évfolyamon 4,8, a 9-13. évfolyamon 4,5, a felsőoktatásban 4,2.

A pályázat 2019. november 11-ig nyújtható be az adatlap kitöltésével, aláírásával és a mellékletek csatolásával, a borítékon szerepelnie kell a „Tóth Ösztöndíj” megnevezésnek.

Adatkezelési tájékoztató - LETÖLTÉS

Pályázati felhívás - LETÖLTÉS

Közlemények

 1. Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt lesz útlezárás a Hosszúsétatéren

  Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt útlezárásra számíthatnak keddtől várhatóan május 29-ig a Hosszúsétatér Horvát István – Balatoni út közötti szakaszán közlekedők.

  2020.05.26.
 2. Lakossági tájékoztató a pünkösdi hosszú hétvégéről és az aktuális adatokról

  Pünkösdi hosszú hétvégére a hagyományainkat megtartva, de a rendkívüli helyzethez igazodva készülünk. Szeretnénk, ha most is virágba borulna a belváros, és ebben a helyi virágkötők szerencsére partnereink is. Gyereknap is lesz és a múzeum közösségi oldalán online programra hívják a családokat, az önkormányzat pedig meglepetéssel is készül - adta hírül mai lakossági tájékoztatójában Fehérvár polgármestere.

  2020.05.25.
 3. Újabb enyhítések mától a kormányhivatali ügyintézésben is

  A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében. 

  2020.05.25.
 4. Újraindul az önkormányzati lakások pályáztatása Székesfehérváron

  A rendkívüli intézkedések enyhítésével, közel két hónap kényszerszünet után újraindul az önkormányzati lakások bérbeadására irányuló pályáztatás Székesfehérváron. Piaci alapon egyelőre két felújított lakásra lehet licitálni. A pályáztatott lakások közül a kétszobás a Fecskeparton, a két szoba és két félszobás lakás a Palotavárosban található.

  2020.05.22.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V