Most sem marad következmények nélkül a közszeméremsértő, garázda viselkedés

Közszeméremsértő, garázda viselkedésről kerültek fel felvételek a közösségi médiafelületekre. A Székesfehérvár belvárosában rögzített jelenetek jogosan háborítják fel az embereket, és természetesen, ahogy korábban sem tette, úgy most sem hagyja következmények nélkül az Önkormányzat a közösséget sértő magatartást: garázdaság miatt tett feljelentést a rendőrségen.
2020.06.16. 17:41 |
A közösségi médiában megjelent egy felvétel, ami Székesfehérvár belvárosában készült és egy, az embereket jogosan megbotránkoztató jelenetet rögzít. Az Önkormányzat ismeretlen tettes ellen garázdaság miatt feljelentést tesz, és amennyiben a rendőrség szükségesnek tartja, a nyomozáshoz a közterület-felügyelet is segítséget nyújt. Kérjük, hogy aki ilyet észlel, az ne csak felvételt készítsen róla, hanem azonnal értesítse a rendőrséget és a közterület-felügyeletet is, segítve az ilyen esetek eredményes felderítését.

Fontos hangsúlyozni, hogy eddig a hasonló ügyekben, döntő részben sikerült megtalálni az elkövetőket, és megtörtént a felelősségre vonásuk. Úgy tudjuk, hogy a rendőrség már most, ebben az ügyben is ismeri az elkövetőt. Székesfehérvár az egyik legbiztonságosabb város, tegyünk meg közösen mindent azért, hogy ez továbbra is így maradjon!

Kék hírek

 1. Életet mentett a szén-monoxid-érzékelő egy székesfehérvári családi házban

  Helyesen jelzett a szén-monoxid-érzékelő egy székesfehérvári családi házban július 2-án este. A lakók a fürdőszobában meleg vizet engedtek a csapból, amikor riasztott a készülék. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak műszeres mérései is kimutatták a mérgező gázt a fürdőszobában.

  2020.07.03.
 2. Tűzvédelmi tesztekkel tehetjük próbára tudásunkat

  Ezentúl bárki, akár otthonról is felmérheti tűzvédelmi tudását a katasztrófavédelem interaktív tűzvédelmi tesztjein keresztül. A továbbiakban a katasztrófavédelem havonta jelentkezik új tűzmegelőzési teszttel, amelyek kitöltése átlagosan legfeljebb öt percet vesz igénybe.

  2020.07.03.
 3. Új pszichoaktív anyagot árult - vádat emeltek ellene

  A Székesfehérvári Járási Ügyészség új pszichoaktív anyaggal visszaélés vétsége miatt emelt vádat egy 28 éves székesfehérvári férfival szemben. A vádirat szerint az elkövető 2019 novemberében egy székesfehérvári áruház környékén ezer forintért adott el új pszichoaktív anyagot egy férfinak. A vádlott lakásán tartott házkutatás során a szer fogyasztását igazoló, saját töltésű cigarettát foglalt le a rendőrség.

  2020.07.02.
 4. Elismerés Semmelweis-nap alkalmából a Katasztrófavédelem főorvosának

  Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere hosszú időn át végzett kiemelkedő szakmai tevékenysége elismeréseként Semmelweis-nap alkalmából emléktárgyat adományozott dr. Gábor Ágnesnek, a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság Területi Egészségügyi, Pszichológiai és Munkabiztonsági Ellátó Központ főorvosának.

  2020.07.02.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Július
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2