Minden önkormányzati képviselő eleget tett idei vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének

Valamennyi helyi önkormányzati képviselő betartotta a határidőt, és jogszabályi kötelezettségének eleget téve a január 31-i határidőig leadta idei vagyonnyilatkozatát – tájékoztatta a városi honlapot dr. Cser-Palkovics András. Székesfehérvár polgármestere a közgyűlés aktuális ülésén szokott erről hírt adni, ám a járványügyi helyzet okán a képviselőtestület sem ülésezik, így polgármesteri határozatban rögzíti, illetve ezúton tájékoztatja a nyilvánosságot a városvezető.
2021.02.01. 15:00 |

Közlemények

 1. A Malom utcai szennyvízakna javítása után lesz majd ideiglenesen zsákutca a Honvéd utca

  Amíg nem végez a Fejérvíz a Malom utca – Honvéd utca kereszteződésében beszakadt szennyvízakna helyreállításával, addig elhalasztják a vízvezeték-felújítást a Honvéd utcában. Így nem zárják le a Móri út felé kivezető részt, azaz egyelőre mégsem lesz zsákutca a Honvéd utca. A Móri út felújításához kapcsolódóan addig más szakaszon dolgozik a kivitelező – tájékoztatott a Polgármesteri Hivatal Közlekedési Irodája.

  2022.11.29.
 2. Közlemény - ezek a szakszervezetek minősülnek reprezentatív szakszervezetnek

  A Székesfehérvári Települési Reprezentativitást Megállapító Bizottság 2022. november 29. napján tartott ülésén egyhangú szavazással megállapította, hogy a közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi XXXIII. törvény 6/A § (2) bekezdés b) pontja és (3) bekezdése alapján települési szinten az alábbi szakszervezetek minősülnek reprezentatív szakszervezetnek:

  2022.11.29.
 3. Ugye víztelenített már? - ne feledje az elfagyott csapokból elfolyó vizet a fogyasztó fizeti

  Télen a vízmérők, sőt a használaton kívüli házi vízvezetékek is elfagyhatnak. Az ilyenkor elfolyó víz díját - a jogszabályok szerint - a fogyasztónak kell megfizetnie. Ennek elkerülésére a Fejérvíz kéri, hogy a vízmérőaknákat hőszigetelés szempontjából ellenőrizzék, a rosszul záródó, sérült aknafedlapot cseréljék ki, vagy gondoskodjanak megjavításukról.

  2022.11.29.
 4. Áramszünetek november 29-én

  Az E.ON tájékoztatása szerint kedden Székesfehérvár több utcájában áramszünet lesz. A szolgáltatás kimaradására november 29-én, kedden 08.00 és 16.00 óra között kell számítani.

  2022.11.28.