Minden önkormányzati képviselő eleget tett idei vagyonnyilatkozat-tételi kötelezettségének

Valamennyi helyi önkormányzati képviselő betartotta a határidőt, és jogszabályi kötelezettségének eleget téve a január 31-i határidőig leadta idei vagyonnyilatkozatát – tájékoztatta a városi honlapot dr. Cser-Palkovics András. Székesfehérvár polgármestere a közgyűlés aktuális ülésén szokott erről hírt adni, ám a járványügyi helyzet okán a képviselőtestület sem ülésezik, így polgármesteri határozatban rögzíti, illetve ezúton tájékoztatja a nyilvánosságot a városvezető.
2021.02.01. 15:00 |

Közlemények

 1. Áprilisban lesz az óvodai beíratkozás

  Április 22-én, hétfőn, április 23-án, kedden és április 24-én, szerdán lesz az óvodai beiratkozás a 2024/2025-ös nevelési évre Székesfehérváron, az önkormányzati fenntartású intézményekben. Azokat a gyerekeket kell beíratni, akik 2024. augusztus 31-ig betöltik a harmadik életévüket.

  2024.04.18.
 2. Kijutás az Alba Arénába

  Elkészült és kétnapos programsorozattal nyitja meg kapuit az Alba Aréna. A családokat megszólító közösségi programok kísérik majd a magyar és a norvég jégkorongválogatott mérkőzéseit április 19-én és 20-án, így érdemes már korábban kiérkezni – kapunyitás 16.30 órakor lesz. A belépőjegyek gyorsan elfogytak, így várhatóan mindkét napon közel hatezer ember előtt zajlanak majd a meccsek.

  2024.04.17.
 3. Így kérhető a fűtés folytatása

  Április 15-e hivatalosan a fűtési idény végét jelzi, amikor az időjárás alakulásától függetlenül, a helyi önkormányzati rendelet értelmében a SZÉPHŐ Zrt. városszerte leállítja a szolgáltatást a távhős otthonokban. A fűtés azonban ha a lakók szeretnék folytatható, ezt az igényt a közös képviselő jelzi a szolgáltató felé.

  2024.04.16.
 4. Búcsúzunk Dr. Kerkayné Dr. Czvikli Máriától

  A napokban vettek búcsút szerettei és tisztelői Dr. Kerkayné Dr. Czvikli Máriától. A Doktornő hosszú évtizedeken keresztül a Szent György Kórházban, majd a székesfehérvári Polgármesteri Hivatalban és a Humán Szolgáltató Intézet kötelékében végezte gyógyítói, orvosi hivatását. Távozása fájdalmas veszteség a helyi közösség életében.

  2024.04.15.