Hétfőtől újra valamennyi városi óvodában fogadják a kisgyermekeket

Folyamatosan nő az igény a kisgyermekek napközbeni felügyeletére. Így hétfő óta valamennyi bölcsőde nyitva tart már, és jövő héten hétfőtől, azaz május 18-tól újra valamennyi városi óvodában fogadják a kisgyermekeket – tette közzé keddi Lakossági tájékoztatójában dr. Cser-Palkovics András polgármester.
2020.05.13. 10:30 |

Az ügyeleti rendszer idején továbbra is érvényben maradnak az intézményekben a fokozott biztonsági szabályok.

Ismét gyermekzsivajtól, kacagástól és játéktól lesznek hangosak a székesfehérvári intézmények. A szülői igényekhez igazítva így a hétfő óta nyitva tartó bölcsődék után május 18-tól immár valamennyi óvoda is újra megnyitja kapuit, kivéve az ott zajló fejlesztés miatt a Szivárvány Óvoda, valamint a korábban már eldöntött átalakulás miatt a Mancz János Tagóvoda. A koronavírus-járvány okozta veszélyhelyzetben az ügyeleti rendszer idején az intézményekben továbbra is érvényben maradnak a fokozott biztonsági szabályok.

Székesfehérvár polgármestere valamennyi nem önkormányzati fenntartású óvoda és bölcsőde esetében visszavonta a korábban elrendelt rendkívüli szünetet,  így ezek az intézmények is nyitva tartanak, fogadják az általuk ellátott kisgyermekeket.

Közlemények

 1. Elfogadásra került a tavalyi évi zárszámadás és az idei költségvetés módosítása

  Minden fehérvári polgár, egész közösségünk önfegyelmét és akaraterejét dicséri, hogy az élet fokozatosan, a kellő elővigyázatossággal indult újra közös otthonunkban - írja tájékoztatójában Fehérvár polgármestere Cser-Palkovics András. A város működése szempontjából két nagyon fontos döntés született meg: elfogadásra került a tavalyi évi zárszámadás és az idei költségvetés módosítása.

  2020.06.03.
 2. Hétfőtől ismét lesz személyes ügyfélfogadás a SZÉPHŐ Zrt-nél

  Június 8-tól, hétfőtől újraindítja a személyes ügyfélfogadását a SZÉPHŐ Zrt. A közszolgáltató cég ügyfélszolgálata a megszokott nyitvatartási rendnek megfelelően, a biztonsági intézkedések betartásával ismét látogatható.

  2020.06.03.
 3. Az idősek és az árusok kérésére mától változik a rend a Városi Piacon

  Változik a rend a piacon. Az idősek és az árusok részéről érkezett kéréseknek egyaránt eleget téve 12 órától – az érvényben lévő járványügyi előírások betartásával – minden korosztály beléphet a piac területén található vendéglátóegységek területére.

  2020.06.03.
 4. Megváltozott munkaképességűek jelentkezését várják Fehérváron

  Az Erfo, Főkefe, Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország legnagyobb, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató állami tulajdonú társaságai, munkaerő toborzást indítanak Székesfehérvár és kistérségében üzemnyitási szándékkal!

  2020.06.02.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V