Május 18-ig szünetel a személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban

Május 18-ig meghosszabbították a személyes ügyfélfogadás szüneteltetését a Polgármesteri Hivatalban. Az Ügyfélszolgálat és az egyes szervezeti egységek továbbra is telefonon érhetőek el, a beadványokat elektronikusan lehet elküldeni vagy papír alapon, a Városház téri épületek gyűjtődobozaiba lehet bedobni.
2021.04.29. 09:16 |

Székesfehérvár jegyzőjének legújabb döntése alapján a Polgármesteri Hivatalban 2021. május 18-ig szünetel a személyes ügyfélfogadás.

Az ügyintézés továbbra is telefonon lehetséges a Hivatal szervezeti egységeinél:
- szerdai napokon 8-12 óra és 13-18 óra között, valamint
- pénteki napokon 8-12 óra között.

Az Ügyfélszolgálaton (Kossuth utca 4.) szintén telefonon lehet ügyeket intézni:
- hétfői napokon 8-12 óra és 13-16 óra között,
- szerdai napokon 8-12 óra és 13-18 óra között, míg
pénteki napokon 8-12 óra között.

A kizárólag személyesen intézhető ügyekben, telefonon vagy elektronikus úton előre egyeztetett időpontban kerülhet csak sor az ügyfélfogadásra.

A Polgármesteri Hivatal munkatársainak telefonszámát, elektronikus elérhetőségét ITT találja!

A beadványokat a https://epapir.gov.hu/ felületen keresztül is be lehet nyújtani. A papír alapú beadványok a Hivatal Városház tér 1. és Városház tér 2. szám alatti épületeinek bejáratai mellett, az épületen belül elérhető gyűjtődobozban hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön 8 órától 16 óráig, pénteken 8 órától 12 óráig helyezhetőek el.

Közlemények

 1. Május 17-től lehet személyesen ügyet intézni a Depóniánál

  Május 17-én, hétfőtől lesz mód újra személyes ügyintézésre a Depónia Sörház téri ügyfélszolgálatán. A szelektív kukák átvétele már zajlik, a hét három napján van mód a csere lebonyolítására; ez alól néhány öreghegyi és maroshegyi utca kivétel, ahol május végéig folytatja a vállalat a köztérre kihelyezett gyűjtőedények cseréjét.

  2021.05.03.
 2. Rendkívüli Pfizer-oltónap a Szent György Kórházban

  A Szent György Kórház oltópontján ma délelőtt 10 és este 9 óra között lehet Pfizer-BioNTech vakcinát kapni. A mai oltásokra az a Fejér megyei kérhet időpontot, aki a regisztrált korábban a vakcinára - tájékoztatott közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.  Időpontfoglalás ITT! (az oldal jelenleg korlátozottan érhető el)

  2021.04.30.
 3. Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain

  Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain, és újra lehet jegyeket vásárolni az autóbusz-vezetőktől. Bizonyos védelmi szabályok azonban egyelőre maradnak: az első üléssorokat továbbra is kordonnal zárják le, azokat nem használhatják az utasok, és változatlanul kötelező a maszk viselése a buszokon és az utasforgalmi létesítményekben.

  2021.04.30.
 4. Május 1-jén zárva tart a csalai hulladéklerakó és a Palotai úti hulladékudvar

  A szombatra eső ünnepnap miatt több telephely zárva tart. Személyes ügyfélfogadásuk pedig május 10-től vehető ismét igénybe, ám addig is - korlátozott nyitvatartással - a szelektív edények cseréjére van lehetőség az ügyfélszolgálaton.

  2021.04.30.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár