Május 1-jén zárva tart a csalai hulladéklerakó és a Palotai úti hulladékudvar

A szombatra eső ünnepnap miatt több telephely zárva tart. Személyes ügyfélfogadásuk pedig május 10-től vehető ismét igénybe, ám addig is - korlátozott nyitvatartással - a szelektív edények cseréjére van lehetőség az ügyfélszolgálaton.
2021.04.30. 06:45 |

A személyes ügyfélfogadás ugyan 2021. május 10-én, hétfőig szünetel, de ez nem vonatkozik a szelektív kukák cseréjére. A lakók azon családi házas övezetek esetében, ahol az edénycsere már lezajlott (ez alól kivételt képez Öreghegy több utcája és Maroshegy egy része), április 30. után személyesen is át tudják venni az új edényeket a székesfehérvári Ügyfélszolgálaton. Ehhez a régi edényt be kell szállítani, valamint a személyi igazolvány és lakcímkártya bemutatása szükséges.

Május 10-éig ez az alábbi időpontokban lehetséges:

 • Hétfő: 13:00 -16:00
 • Kedd: ZÁRVA
 • Szerda: 7:00 - 16:00
 • Csütörtök: 8:00 – 12:00
 • Péntek: ZÁRVA

Öreghegy több utcájában és Maroshegy egy részén május 31-ig történik meg a csere, a személyes átvétel ezen területeken ezt követően lesz majd lehetséges.

Közlemények

 1. Május 17-től lehet személyesen ügyet intézni a Depóniánál

  Május 17-én, hétfőtől lesz mód újra személyes ügyintézésre a Depónia Sörház téri ügyfélszolgálatán. A szelektív kukák átvétele már zajlik, a hét három napján van mód a csere lebonyolítására; ez alól néhány öreghegyi és maroshegyi utca kivétel, ahol május végéig folytatja a vállalat a köztérre kihelyezett gyűjtőedények cseréjét.

  2021.05.03.
 2. Rendkívüli Pfizer-oltónap a Szent György Kórházban

  A Szent György Kórház oltópontján ma délelőtt 10 és este 9 óra között lehet Pfizer-BioNTech vakcinát kapni. A mai oltásokra az a Fejér megyei kérhet időpontot, aki a regisztrált korábban a vakcinára - tájékoztatott közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.  Időpontfoglalás ITT! (az oldal jelenleg korlátozottan érhető el)

  2021.04.30.
 3. Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain

  Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain, és újra lehet jegyeket vásárolni az autóbusz-vezetőktől. Bizonyos védelmi szabályok azonban egyelőre maradnak: az első üléssorokat továbbra is kordonnal zárják le, azokat nem használhatják az utasok, és változatlanul kötelező a maszk viselése a buszokon és az utasforgalmi létesítményekben.

  2021.04.30.
 4. Május 1-jén zárva tart a csalai hulladéklerakó és a Palotai úti hulladékudvar

  A szombatra eső ünnepnap miatt több telephely zárva tart. Személyes ügyfélfogadásuk pedig május 10-től vehető ismét igénybe, ám addig is - korlátozott nyitvatartással - a szelektív edények cseréjére van lehetőség az ügyfélszolgálaton.

  2021.04.30.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár