Letölthető a vakcina beadásához szükséges hozzájáruló nyilatkozat a városi honlapról

A COVID-19 fertőzés elleni vakcina beadásához szükséges hozzájáruló nyilatkozat letölthető a város honlapjáról. Kérik, hogy aki teheti, kitöltve vigye magával ezt a dokumentumot, ezzel jelentősen rugalmasabb és gyorsabb lehet az ellátás a háziorvosi rendelőkben.
2021.03.01. 10:20 |

A hozzájáruló nyilatkozatot INNEN lehet letölteni!

Székesfehérváron folyamatosan hívják be a regisztrált lakosokat a koronavírus-járvány elleni vakcina beadására a háziorvosi rendelőkbe. Az oltás beadásához szükség van egy hozzájáruló nyilatkozat kitöltésére.

A háziorvosok számára nagy segítség, jelentősen gördülékenyebben folyhat a munka, ha az oltásra érkezők kitöltve viszik magukkal ezt a dokumentumot. A nyilatkozat a személyes adatok mellett például krónikus vagy egyéb betegségekre, gyógyszerszedésre, allergiára kérdez rá, ezekre a kérdésekre igennel vagy nemmel kell válaszolni.

Közlemények

 1. Pályakarbantartást tart a MÁV áprilisban - Székesfehérvárt is érinti

  Pályakarbantartási munkálatokat végez április 13. és 15. között, valamint április 19-től április 21-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Várpalota és Szombathely irányába, valamint a Budapest-Déli – Székesfehérvár viszonylatban közlekedőket.

  2021.04.08.
 2. Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban

  Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető.

  2021.04.08.
 3. Áramszünet lesz a Várkörúton szerdától elektromoshálózat-felújítás miatt

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.

  2021.04.06.
 4. A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium

  Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest.

  2021.04.01.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár