Legyen tánc - táncválasztó a Köfém Művelődési Házban

Hagyományteremtő szándékkal rendezik meg június 26-án az I. Székesfehérvári Táncválasztót a Köfém Művelődési Házban. Az interaktív családi napon bemutatkozási lehetőséget biztosítanak minden Székesfehérváron működő tánccsoportnak, és segítik a táncolni vágyó közönséget a számára megfelelő táncstílus megtalálásában.
2021.05.17. 09:13 |

I. Székesfehérvári Táncválasztó címmel lesz hagyományteremtő családi nap a Köfém Művelődési Házban június 26-án.

A Tercia StArt Egyesület a „Helyben elérhető kulturális és közösségi szolgáltatások támogatása, városi sajátosságokra, értékekre alapozott programok kialakítása, helyi igénybevételének elősegítése” elnevezésű pályázati projekt keretében meghirdeti az „I. Székesfehérvári Táncválasztó” című hagyományteremtő, interaktív családi napot, amely június 26-án 10-19 óráig lesz a székesfehérvári Köfém Művelődési Házban. Ötletük alapjául a Nagy Sportválasztó rendezvény szolgált.

A szervezők bemutatkozási lehetőséget biztosítanak minden Székesfehérváron működő tánccsoportnak, és segítik a táncolni vágyó közönséget a számára megfelelő táncstílus megtalálásában. A tervek szerint a Táncválasztó színpadán – a helyszínen, illetve az Egyesület honlapján és közösségi oldalán is megtalálható forgatókönyv szerint – egymást követik majd a tánccsoportok körülbelül 10 perces bemutatói, melyek után a kamarateremben egy rövid tánctanításra vagy kötetlen beszélgetésre is lesz lehetőség.

A koronavírus-járvány okozta rendkívüli helyzet alakulását természetesen figyelemmel kísérik a szervezők, és az esetlegesen életbe lépő korlátozások, súlyosabb esetben pedig tilalmak értelemszerűen befolyásolhatják a program menetét. A programon jelenlévők száma a fenti rendkívüli intézkedésre tekintettel korlátozott, ezért a rendezvény iránt érdeklődőket folyamatosan tájékoztatni fogják a program látogatásával kapcsolatban előírt szabályokról.

Kultúra

Lakossági tájékoztatás

Eseménynaptár

2021. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Székesfehérvár Topotéka