Kezdődik a Móri úton a vízvezeték cseréje - zsákutca lesz a Honvéd utca

Forgalmirend-változás lép életbe november 29-én, kedden reggel 7 órától a Honvéd utcában. A Móri úton megkezdődik a vízvezetékek felújítása, így a Honvéd utca zsákutca lesz a Malom utca felől. A Honvéd utca páratlan oldalán tilos lesz a megállás, hogy a kétirányú forgalmat biztosítani lehessen.
2022.11.25. 08:37 |
Kezdődik a Móri úton a vízvezeték cseréje - zsákutca lesz a Honvéd utca

A Móri út felújításának részeként megkezdődnek a vízvezetékek felújításai. Elsőként a Honvéd utcát érintik a munkálatok. A vezetékek cseréje miatt a Honvéd utca zsákutca lesz a Malom utca irányából. A kétirányú forgalom biztosításának érdekében a Honvéd utca páratlan oldalán tilos lesz megállni november 29-én, kedden reggel 7 órától. A kivitelező mindent megtesz a gyors munkavégzés érdekében, de az időjárás bizonytalansága miatt a pontos befejezési időpontot később tudják meghatározni. Kérik a közlekedőket, hogy a kihelyezett jelzésekre figyeljenek! Közlekedjenek körültekintően!

A Móri út felújítása tartalmazza az útszerkezet, az út- és járdafelületek, a vízelvezetés, az új ivővízvezeték a közvilágítás, a kerékpáros létesítmények kiépítését is.

A Zichy ligetnél körforgalom lesz a mostanihoz hasonló közlekedési renddel és a felújítással a Csitáry G. Emil utca és a Móri út kereszteződését is biztonságosabbá teszik.