Két helyszínen és időpontban tart fogadóórát Mészáros Attila

Az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője két helyszínen és időpontban várja a lakosságot. Mészáros Attila november 11-én a Tóvárosi Általános Iskolában, míg november 25-án a Sárkeresztúri út 1. szám alatti irodájában tartja fogadóóráját.
2019.11.06. 09:33 |

Mészáros Attila, az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője november 11-én, hétfőn tart fogadóórát a Tóvárosi Általános Iskolában, 17.00 és 18.00 óra között.

Ezt követően az 5. számú választókörzet önkormányzati képviselője Alsóvárosban is várja a lakosságot. A képviselő a körzetben élőket november 25-én, hétfőn 17.00 és 18.00 óra között tart fogadóórát a Sárkeresztúri út 1. szám alatti irodájában.

Közlemények

 1. Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt lesz útlezárás a Hosszúsétatéren

  Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt útlezárásra számíthatnak keddtől várhatóan május 29-ig a Hosszúsétatér Horvát István – Balatoni út közötti szakaszán közlekedők.

  2020.05.26.
 2. Lakossági tájékoztató a pünkösdi hosszú hétvégéről és az aktuális adatokról

  Pünkösdi hosszú hétvégére a hagyományainkat megtartva, de a rendkívüli helyzethez igazodva készülünk. Szeretnénk, ha most is virágba borulna a belváros, és ebben a helyi virágkötők szerencsére partnereink is. Gyereknap is lesz és a múzeum közösségi oldalán online programra hívják a családokat, az önkormányzat pedig meglepetéssel is készül - adta hírül mai lakossági tájékoztatójában Fehérvár polgármestere.

  2020.05.25.
 3. Újabb enyhítések mától a kormányhivatali ügyintézésben is

  A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében. 

  2020.05.25.
 4. Újraindul az önkormányzati lakások pályáztatása Székesfehérváron

  A rendkívüli intézkedések enyhítésével, közel két hónap kényszerszünet után újraindul az önkormányzati lakások bérbeadására irányuló pályáztatás Székesfehérváron. Piaci alapon egyelőre két felújított lakásra lehet licitálni. A pályáztatott lakások közül a kétszobás a Fecskeparton, a két szoba és két félszobás lakás a Palotavárosban található.

  2020.05.22.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V