Katonai futókra kell számítani Székesfehérvár Belvárosában és környékén

A COVID-19 koronavírus okozta járványhelyzethez kapcsolódóan a Magyar Honvédség május 20-án Honvédelmi Országfutást szervez a magyarok egészségéért. Székesfehérváron 10 és 14 óra kell futókra számítani a Belvárosban és környékén.
2020.05.20. 08:15 |
Székesfehérváron 10 és 14 óra között futókra kell számítani a Mészáros Lázár utca - Ligetsor - Ady Endre utca - Rákóczi út - Deák Ferenc utca - Erzsébet út - Hunyadi utca - Seregélyesi út - Király sor - Mikszáth Kálmán utca - Zámoly utca - Fecskepart utca útvonalon.

A Magyar Honvédség kéri a lakosságot, hogy a Honvédelmi Országfutás a Magyarok Egészségéért esemény biztonságos teljesítése érdekében az említett útvonalon kellő óvatossággal és odafigyeléssel közelítsék meg a futókat és a biztosító gépjárművet!

Habár a járványügyi helyzetben tömegrendezvények megszervezésére, illetve csoportos sportolásra nincs lehetőség, mégis virtuálisan bárki csatlakozhat az eseményhez.

Közlemények

 1. Hétfőtől ismét lesz személyes ügyfélfogadás a SZÉPHŐ Zrt-nél

  Június 8-tól, hétfőtől újraindítja a személyes ügyfélfogadását a SZÉPHŐ Zrt. A közszolgáltató cég ügyfélszolgálata a megszokott nyitvatartási rendnek megfelelően, a biztonsági intézkedések betartásával ismét látogatható.

  2020.06.03.
 2. Az idősek és az árusok kérésére mától változik a rend a Városi Piacon

  Változik a rend a piacon. Az idősek és az árusok részéről érkezett kéréseknek egyaránt eleget téve 12 órától – az érvényben lévő járványügyi előírások betartásával – minden korosztály beléphet a piac területén található vendéglátóegységek területére.

  2020.06.03.
 3. Megváltozott munkaképességűek jelentkezését várják Fehérváron

  Az Erfo, Főkefe, Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország legnagyobb, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató állami tulajdonú társaságai, munkaerő toborzást indítanak Székesfehérvár és kistérségében üzemnyitási szándékkal!

  2020.06.02.
 4. Újraindult a személyes ügyfélfogadás a Fejérvíznél

  A Fejérvíz Zrt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy 2020. június 2-tól újraindítja ügyfélszolgálatain a személyes ügyfélfogadást. A személyes ügyfélfogadás csak előzetes időpontfoglalással lehetséges! Elektronikus időpontfoglalásra a Fejérvíz honlapján keresztül, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton időpontegyeztetéssel is van lehetőség.

  2020.06.02.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V