Május 25-től újra a tanszünetben érvényes munkanapi menetrend szerint járnak a buszok

Az elmúlt napokban jelentősen megnőtt az utasok száma a helyi közösségi közlekedésben. Ezért május 25-étől, hétfőtől ismét a tanszünetben érvényes munkanapi menetrend lép életbe. Ez valamennyi járat vonalán érvényes lesz, és kiszolgálja a munkába járók, illetve a napi ügyeik intézésére indulók igényeit. 
2020.05.19. 14:42 |

A koronavírus-járvány elleni védekezés második szakaszában fokozatosan újraindul az élet Székesfehérváron is. Ehhez kapcsolódó intézkedés a buszjáratok sűrítése, hiszen a cél és a prioritás továbbra is a zsúfoltság elkerülése, még akkor is, ha ez a mostani döntés tovább növeli a közösségi közlekedés veszteségét, ami már így is nagyon jelentős ebben az időszakban.

A biztonsági intézkedések hatályban maradnak, azaz június elsejéig még valamennyi ajtón fel lehet szállni a járművekre, illetve a jogszabályokban előírtak szerint a maszk vagy szájat és orrot takaró textil viselése kötelező a közösségi közlekedésben.

Székesfehérvár polgármestere közösségi oldalán adta hírül a menetrendi változást, ahol a fehérváriak eddigi együttműködését is megköszönte, kérve, hogy továbbra is vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

Közlemények

 1. Hétfőtől ismét lesz személyes ügyfélfogadás a SZÉPHŐ Zrt-nél

  Június 8-tól, hétfőtől újraindítja a személyes ügyfélfogadását a SZÉPHŐ Zrt. A közszolgáltató cég ügyfélszolgálata a megszokott nyitvatartási rendnek megfelelően, a biztonsági intézkedések betartásával ismét látogatható.

  2020.06.03.
 2. Az idősek és az árusok kérésére mától változik a rend a Városi Piacon

  Változik a rend a piacon. Az idősek és az árusok részéről érkezett kéréseknek egyaránt eleget téve 12 órától – az érvényben lévő járványügyi előírások betartásával – minden korosztály beléphet a piac területén található vendéglátóegységek területére.

  2020.06.03.
 3. Megváltozott munkaképességűek jelentkezését várják Fehérváron

  Az Erfo, Főkefe, Kézmű Közhasznú Nonprofit Kft. Magyarország legnagyobb, megváltozott munkaképességűeket foglalkoztató állami tulajdonú társaságai, munkaerő toborzást indítanak Székesfehérvár és kistérségében üzemnyitási szándékkal!

  2020.06.02.
 4. Újraindult a személyes ügyfélfogadás a Fejérvíznél

  A Fejérvíz Zrt. tájékoztatja a fogyasztókat, hogy 2020. június 2-tól újraindítja ügyfélszolgálatain a személyes ügyfélfogadást. A személyes ügyfélfogadás csak előzetes időpontfoglalással lehetséges! Elektronikus időpontfoglalásra a Fejérvíz honlapján keresztül, vagy a telefonos ügyfélszolgálaton időpontegyeztetéssel is van lehetőség.

  2020.06.02.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V