János vitéz - hőskeresés casting - június 21-ig várják a jelentkezőket

A B9 Közösségi Színház nagyszabású nyári produkcióba keres fiatalokat! A folyamat során nem csak az előadás létrehozásában, de egy most induló, teljes körű színházi képzésben is lehetőség van részt venni!
2021.06.08. 07:45 |

Akiket keresnek:

-15-25 éves lányok, fiúk; akinek nem idegen a színpad; akik kiemelkedő készségekkel rendelkeznek (beszéd, ének, tánc, rajz, hangszer, akrobatika stb.); akik Fejér Megyében élnek; akik vállalják az ősztől induló színházi – drámaképzést, amit neves tanárok tartanak (a meglévő oktatási intézmény mellett); akik tudnak közösségben dolgozni; akik szeretnének utazni, elismerést kapni, sikert elérni

Amit várnak:

FÉNYKÉPES ÖNÉLETRAJZ, amit előre el kell küldeni a megadott email címre. Az életrajzban fel kell tüntetni az esetleges korábbi színházi tapasztalatot. A jelentkezők értesítést kapnak a személyes casting helyéről, idejéről.

Részvétel a többfordulós szereplőválogatáson, amely során felmérik a jelentkezők egyéni kompetenciáit és közösségben való működésüket. Heti rendszeres próbák vállalása, tréningeken való részvétel. Legyen a tarsolyban egy kedvenc vers vagy próza! 

Amit biztosítanak:

A castingon továbbjutók, egyhetes, ingyenes csapatépítő táborban vehetnek részt a Velencei- tó partján; a próbákhoz szükséges teljeskörü eszközállomány; a továbbjutókkal képzési szerződés és nyilatkozatok Színházi szakemberek által tartott képzés. Akik továbbjutottak, térítésmentes egyéves komplex képzést kapnak, heti rendszerességgel, az oktatási intézményükön felül. Felejthetetlen közösségi munka és sikerélmény

Előzetes jelentkezés és információ:

hoskereses@gmail.com

JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ: 2021. Június 20.

A CASTING IDEJE: 2021. Június 21.

HELYE: AGÁRD - GÁRDONY

Kultúra

 1. Szombaton lesz az MMA szabadtéri kiállításának búcsúztatója a Városház téren

  Június 26-án, szombaton délelőtt tartják a finisszázsát a Magyar Művészeti Akadémia szabadtéri kiállításának, amely az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus felvezetéseként, az esemény köszöntésére érkezett Székesfehérvárra. A katolikus világtalálkozó üzenetét hordozó tárlatot július 4-ig láthatjuk a Városház téren.

  2021.06.23.
 2. Oroszország a globális világrendben - Kodolányis könyvbemutató a Titkok Házában

  A Kodolányi János Egyetem jubileumi évének alkalmából jelent meg Hervainé Dr. Habil Szabó Gyöngyvér, rektori tanácsadó könyve. A Kodolányi János Egyetem alapítása óta megkülönböztetett figyelmet szentel a regionális kutatásoknak, ennek meghatározó állomása a most megjelent Oroszország a globális világrendben című munka.

  2021.06.23.
 3. Gyóni Gézára emlékeznek pénteken születésének és halálának évfordulóján

  Gyóni Géza költő, író tiszteletére szerveznek megemlékezést június 25-én, pénteken 16 órától a Szent István Hitoktatási és Művelődési Ház Díszudvarán. Az eseményen Benda Iván fotóművész működik közre.

  2021.06.23.
 4. Helyismereti tábor július elején felsősöknek - már csak néhány szabad hely maradt

  Ismeretterjesztő foglalkozások, interaktív feladatok és városi séták, kirándulások – ezt kínálja a könyvtár július 5-én kezdődő Helyismereti tábora. A programgazdag napközis táborba már csak néhány hely maradt: felső tagozatos iskolások jelentkezését várják.

  2021.06.23.

Lakossági tájékoztatás

Eseménynaptár

2021. Június
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Székesfehérvár Topotéka