Ismét megrendezik a Krisztus Király Napokat a Zsolt utcai templomban

Változatos programokkal várja az érdeklődőket az idei Krisztus Király Napok, amelyre  november 23-a és 26-a között kerül sor a Zsolt utcai Templomban és Közösségi Házban. Lesz többek között mézeskalács sütés, kézműves foglalkozás és képzőművészeti kiállítás is.
2023.11.23. 07:45 |
Ismét megrendezik a Krisztus Király Napokat a Zsolt utcai templomban
November 23-tól november 26-ig zajlanak az idei Krisztus Király Napok változatos programokkal. Az esemény vasárnap  ünnepi szentmisével és a Krisztus Király díj átadásával zárul. 

Kultúra

 1. Zene-Szó idén is

  Idén is megrendezik a Zene-Szó című kamarakoncert-sorozatot az Alba Regia Szimfonikus Zenekar és a Székesfehérvári Egyházmegye összefogásával. Június 28-án, pénteken 18.00 órakor kezdődik a háromrészes program nyitó estje, melyet Mozartnak szentelnek, majd augusztusban és szeptemberben is lesz egy-egy hangverseny. Jegyek válthatóak online a Zenekar honlapján, valamint személyen a zenekari jegyirodában és a helyszínen.

  2024.06.25.
 2. Kína kincsei vasárnapig!

  Nagy sikerrel, több mint 12 ezer látogatóval zárták a Múzeumok Éjszakája rendezvénysorozatot Székesfehérváron. Az egyik legnépszerűbb helyszín Az ókori Kína kincsei – A Jáde Császárok Kora kiállítás és a hozzá kapcsolódó kínai kulturális program volt. A nagy érdeklődésre való tekintettel a nemzetközi tárlatot június 30-ig, vasárnapig meghosszabbították, a belépőket pedig a mai naptól féláron lehet megvásárolni.

  2024.06.25.
 3. Chikara Sugano elbúcsúzott

  Különleges fuvolakoncertet adott Chikara Sugano. Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar kiváló fuvolistája nyáron visszatér Japánba, búcsúzóul még utoljára elvarázsolta a fehérvári közönséget az ARSO székházában.

  2024.06.25.
 4. Gyóni Géza emléke

  Gyóni Gézára a hősi halált halt katonaköltőre emlékeztek a Szent István Művelődési Házban. Az I. világháborúban elhunyt költő munkásságát Nagy Benedek szobrászművész és Jakubek Tiborné az intézmény igazgatója idézte meg.

  2024.06.25.