Ismét elindult a személyes ügyfélfogadás a Fejérvíz Zrt-nél

Kizárólag előzetes időpontfoglalással ismét fogadja személyesen az ügyfeleit a Fejérvíz Zrt. – olvasható a közszolgáltató honlapján. A székesfehérvári ügyfélszolgálatokon február 15-től, hétfőtől, míg vidéken február 16-tól, keddtől kezdődően van lehetőség újra a személyes ügyintézésre.
2021.02.15. 13:29 |

A közszolgáltató tájékoztatása szerint a székesfehérvári ügyfélszolgálatokon február 15-től, hétfőtől kezdődően hétfőn, kedden, csütörtökön és pénteken 7.30 és 14.30 óra között, szerdai napokon 7.30-19.00 óráig van személyes ügyfélfogadás.

A vidéki ügyfélszolgálatokon – Bicskén, Ercsiben, Szabadbattyánban, Móron és Sárbogárdon – február 16-tól, keddtől kezdődően, kizárólag kedden és szerdán tudnak személyes ügyfélfogadást tartani. Itt hétfőn, csütörtökön és pénteken csak a telefonos ügyfélszolgálat működik 7.30-14.30 óra között.

A személyes ügyfélfogadás csak előzetes időpontfoglalással működik a Fejérvíznél. Időpontot lehet kérni a közszolgáltató honlapján keresztül, vagy telefonon, az ügyfélszolgálatok elérhetőségein.  A foglalás nélkül érkezőket nem tudják fogadni. A munkatársak és az ügyfelek védelme érdekében az ügyintézés ideje alatt kötelező a védőmaszk használata.

Közlemények

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár