Idén is kedvezményesen válthatnak jegyet a FEZEN-re a környéken lakók

Július 31-én kezdődik az idei FEZEN. A régió legnagyobb zenei fesztiváljára érkezik a Scooter, az Avantasia, ATB, Majka, a Valmar, Dzsúdló, a Sodom, a KK's Priest, a Cradle of Filth, a Tankcsapda, a Road és még számos külföldi és hazai kedvenc. A szervezők idén is kedvezményes jegyvásárlási lehetőséget biztosítanak a zajterheléssel leginkább érintett utcák lakóinak elővételben, a Petőfi Kultúrtanszéken működő jegyirodában július 1. és 22. között.
2024.06.11. 06:56 |
Idén is kedvezményesen válthatnak jegyet a FEZEN-re a környéken lakók

Idén is kedvezményesen válthatnak jegyet a FEZEN-re a fesztivál helyszínének környékén lakók.

A korábbi évekhez hasonlóan, a zajterheléssel leginkább érintett utcák, vagyis a Mártírok útja, a Fűtőház, az Ifjúság, a Dobó, a Kinizsi, a Gyár, a Zrínyi és a Toldi utcák lakói elővételben vásárolhatják meg kedvezményes jegyüket, illetve bérletüket a Petőfi Kultúrtanszéken működő jegyirodában július 1. és 22. között. Egy lakó egy kedvezményes bérletre vagy egy, a választott napra érvényes napijegyre jogosult. A vásárláskor lakcímkártyával és személyi igazolvánnyal kell igazolnia a jogosultságát.

A FEZEN Fesztivál idén július 31-e és augusztus 3-a között lesz a megszokott helyszínen, a Takarodó út és az Új Váralja sor találkozásánál.

A régió legnagyobb zenei fesztiváljára érkezik a Scooter, az Avantasia, ATB, Majka, a Valmar, Dzsúdló, a Sodom, a KK's Priest, a Cradle of Filth, a Tankcsapda, a Road és még számos külföldi és hazai kedvenc. A fellépők naponkénti listája, a pontos jegyárak és minden egyéb hasznos információ elérhető a fesztivál honlapján.