Hazai pályán folytatja a selejtezőket a MOL Fehérvár FC

Folyatatódik a Konferencia Liga, ahol a MOL Fehérvár FC legközelebb hazai pályán játszik. A jegyek már megvásárolhatóak személyesen és az online felületeken is.
2022.08.02. 09:54 |

Az Európa Konferencia Liga harmadik selejtezőkörben az FC Petroclub Hincesti csapata ellen lép pályára a MOL Fehérvár FC. Az augusztus 4-én, csütörtökön 20.30 órától kezdődő mérkőzés esélyese – a paksi botlás ellenére – a fehérvári csapat, akik jó eredmény esetén akár már hazai pályán eldönthetik a párharcot, csakúgy, mint az előző fordulóban a Qabala ellen. A moldáv csapat az első körben a máltai Floriana FC-t búcsúztatta, majd az albán Laci együttese ellen, szoros meccsen jutottak tovább.

Nem csak az eddig mutatott játékerőben, de a keret értéke alapján is toronymagas esélyes a Fehérvár: a MOL Fehérvár FC jelenlegi kerete 20.43 millió eurót, még a Hincesti csapatáé mindössze 4.73 millió eurót ér az átigazolási piacon.

A jegyértékesítés már elkezdődött, a belépőket személyesen a VidiShopban és a Fehérvári Jegyirodában válthatják meg. Az online jegyvásárlást ide kattintva érhetik el.

Aranybulla emlékév 2022.

Nyitott tornatermek

Nyitott tornatermek

Sport

Sportolási lehetőségek, sportágak