A gyorsabb és hatékonyabb tájékozódást segíti az Útinform megújult weboldala

Teljesen megújult az Útinform weboldala, amely a korábbinál gyorsabban, hatékonyabban nyújt információkat a közlekedési eseményekről az utazók számára. A szolgáltatást már egy felhasználóbarát, korszerű felületen találjuk, melyet 0-24 órában folyamatosan frissítenek.
2021.03.30. 09:44 |

A honlap új lehetőségekkel is bővült, a mobilverzióban megtaláljuk például a hangos közlekedési hírek vagy az aktuális térképes információk látványos, szabadon variálható megjelenítését.

A közutas szakemberek a teljes egészében belső fejlesztéssel megvalósított projekt során figyelembe vették a felhasználói szokásokat és a beérkező véleményeket is. Ezek alapján a mobiltelefonra optimalizált megjelenésre és a szöveges hírek azonnali elérhetőségére fókuszáltak az újítás során. Az oldal látogatói a főoldalon szöveges és térképes formában egyaránt könnyedén, gyorsan tájékozódhatnak az aktualitásokról, és akár konkrét településre vagy autópályára, útra is szűkíthetik az információkat. Külön újdonság, hogy az aktuális korlátozásokról szóló hanganyagok mostantól egy gombnyomással meghallgathatók mobilon.

A megújult weboldal térképén átláthatóbban jelennek meg a részletes és hivatkozható információk a korlátozásokon túl a határátkelőkről, a gyorsforgalmi utak mentén található pihenőparkolókról, a kompokról és a pontonhidakról, illetve a 32 ezer kilométernyi országos közút mentén kihelyezett webkamerák képeiről is.

Érdemes és ajánlott még indulás előtt tájékozódni az aktuális forgalmi helyzetről, korlátozásokról.

A megújult weboldal segít abban, hogy előre megtervezhessük az optimális útvonalunkat, időben értesüljünk a közutakon folyó munkákról, a torlódásokról, így ezzel is elkerülhetjük a balesetveszélyes helyzeteket.

Magyarország

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár