Friss Termés – tapintható minőség, frissesség, klasszikus elegancia

Hetedik alkalommal ad otthont a Friss Termés Iparművészeti Szalon és Vásárnak a fehérvárcsurgói Károlyi-Kastély november 17-19. között. A háromnapos kiállításon 33 művész mutatja be saját tervezésű és készítésű, prémium minőségű, időtálló használati tárgyait.
2023.11.18. 08:55 |
Friss Termés – tapintható minőség, frissesség, klasszikus elegancia

A fehérvárcsurgói Károlyi-Kastély hetedik alkalommal ad otthont a FRISS TERMÉS iparművészeti szalonnak és vásárnak.

A kiállítás koncepciója az elmúlt hat évben mit sem változott: prémium minőségű, időtálló használati tárgyakkal szeretné testközelben megismertetni a látogatót, személyes kapcsolatot kialakítva a terület elismert alkotói és a tárgyak leendő tulajdonosai között. A FRISS TERMÉS Iparművészeti Szalonon idén 33 tervezővel találkozhatnak a művészeti ág iránt érdeklődők. A kastély tágas termei inspiráló hátteret nyújtanak az üveg-, porcelán- és kerámiatervezőknek, az öltözék-, bőr- és lakástextil tervezőknek. A látogatók megismerkedhetnek a grafika és az illusztráció területén alkotó művészekkel, bútor és csempe, illetve fonott tárolóeszközök között válogathatnak, és természetesen a kortárs ékszertervezők új munkát is felpróbálhatják.

A résztvevő művészek ott lesz a Székesfehérvári Művészek Társaságának tagja, Szabó Anikó textiltervező művész, valamint Bartha Ágnes, Bráda Judit, Börcsök Anna, Edőcs Márta, Fodróczi Kármen, Földi Kinga, Gera Noémi, Harmati Hedvig, Horn Enikő, Jermakov Katalin, Karsai Zsófia, Kecskés Orsolya, Király Fanni, Lipovszky-Molnár Zsuzsa, Molnár Zsuzsa, Monori Anita, Müller Rita, Nyíri Kati, Pataki Dávid, Regős Anna, Schulteisz Márta, Stomfai Krisztina, Sustik Kriszta, Szabó Anikó, Szabó Zsuzsi, Szegedi Kati, Szentgyörgyi Tünde, Szerencsés Gabó, Szűcs Blanka, Szűcs Eszter Anita/ Pataki Tiles, Vereczkey Szilvia, Tóth Vásárhelyi Réka, Vékony Fanni is. Az alkotók mindhárom napon személyesen várják a vendégeket.

A november 17-én 17 órakor nyíló szalon és vásár pénteken 20 óráig, november 18-án, szombaton 10 és 19 óra között, míg november 19-én, vasárnap 10 és 17 óra között várja az érdeklődőket.