Forgalomkorlátozás szerdától a Mártírok útján - folytatódik a csapadékcsatorna felújítása

Újabb fázisához érkezett a Mártírok útján a csapadékcsatorna felújítása: szerdától a közlekedőknek forgalomkorlátozásra kell számítaniuk a Seregélyesi út – Madách Imre út közötti szakaszon.
2020.09.23. 11:21 |

Megkezdődik a Mártírok útja csapadékcsatorna-felújításának második szakasza a Seregélyesi út – Madách Imre út közötti területen.

A munkálatok idején forgalomkorlátozást vezetnek be szeptember 23-tól: a gépjárműforgalom irányonként egy-egy forgalmi sávon zajlik sávelhúzásokkal, az ingatlanok megközelítésének biztosítása mellett. A kivitelezési munkák érintik a Mártírok útja Seregélyesi úti csomóponti ágát is, ahol további korlátozásokra, sávmegszűnésekre, esetlegesen torlódásokra kell számítani.

Kérik a lakosságot és a gépjárművezetőket, hogy fokozottan figyeljenek a kihelyezett közúti jelzésekre, és az úticélok megtervezésénél vegyék figyelembe a korlátozásokat!

A csapadékcsatorna-építés tervezett befejezési határideje 2021 áprilisa. Addig időszakonként változó korlátozásokra kell számítani, a forgalmi rendet érintő változásokról rendszeresen tájékoztatást adunk a közlekedőknek.

Közlemények

 1. Csőtörés utáni javítás miatt lezárás lesz a Pityer utcában pénteken

  Csőtőrés utáni hibákat javítanak április 16-án, pénteken a Pityer utca 31. szám előtt. Emiatt napközben lezárják az utca egy szakaszát, a 30-as és a 37-es buszok pedig terelőútvonalon fognak közlekedni.

  2021.04.15.
 2. Elengedett teraszdíj, behajtási engedély a belvárosba és hétfőn újranyitó óvodák

  Hétfőn újra kinyitnak az óvodák, az önkormányzati fenntartású bölcsődékben viszont továbbra is csak ügyeleti ellátást biztosítanak. Erről közösségi oldalán adott tájékoztatást dr. Cser-Palkovics András. Székesfehérvár is csatlakozik az állami kezdeményezéshez, és április végéig a helyi közösségi közlekedésben ingyenességet biztosít az alsó tagozatos diákoknak. 

  2021.04.15.
 3. Május 3-ig szünetel a személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban

  Május 3-ig meghosszabbították a személyes ügyfélfogadás szüneteltetését a Polgármesteri Hivatalban. Az Ügyfélszolgálat és az egyes szervezeti egységek továbbra is telefonon érhetőek el, a beadványokat elektronikusan lehet elküldeni vagy papír alapon, a Városház téri épületek gyűjtődobozaiba lehet bedobni.

  2021.04.14.
 4. Burkolat-helyreállítás miatt lezárások lesznek a Szilvamagnál április 19-22. között

  Az útburkolat végleges helyreállítását végzik a Szilvamag utcában április 19-22-e között, azaz jövő hétfőtől csütörtökig. A munkavégzés idejére lezárják a Tordai és a Nagyváradi utcák közötti szakaszt. A korlátozások érintik a Szilvamagról nyíló utcák és ingatlanok megközelítését, illetve a 40-es és a 41-es helyijáratos buszok útvonalát és a megállóhelyeket.

  2021.04.12.
 1. Kedden indulnak a pályakarbantartási munkák a MÁV-nál - Székesfehérvárt is érinti

  Pályakarbantartási munkálatokat végez április 13. és 15. között, valamint április 19-től április 21-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Várpalota és Szombathely irányába, valamint a Budapest-Déli – Székesfehérvár viszonylatban közlekedőket.

  2021.04.12.
 2. Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban

  Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető.

  2021.04.08.
 3. Áramszünet lesz a Várkörúton szerdától elektromoshálózat-felújítás miatt

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.

  2021.04.06.
 4. A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium

  Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest.

  2021.04.01.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár