Forgalomkorlátozás lesz járdaépítés miatt kedden a Farkasvermi úton

Járdaépítés zajlik október 29-én, kedden 8 órától előreláthatólag november 30-ig a Farkasvermi út Régi Csóri út (Lidl-körforgalom) és Mura utca közötti szakaszán. Az építési munkálatok idejére a körforgalom irányába egyirányúsítják az útszakaszt. A forgalomváltozás miatt Feketehegy városrész kizárólag az Új Csóri út irányából közelíthető meg. 
2019.10.25. 13:43 |

A forgalmi rendváltozásokkal összefüggésben egyirányúsításra kerül a Száva utca a Farkasvermi út irányába. Az autóbuszok és a tehergépjárművek számára a Száva utcát jelölik ki terelőútvonalként.

Az egyirányúsítás miatt a 30-as valamint a 37-es jelzésű autóbuszjáratok kifelé irányban az Új Csóri út – Száva utca – Farkasvermi út – Opole tér – Farkasvermi út – Körösi út terelőútvonalon közlekednek, és valamennyi megállóhelyen megállnak. Kimarad a Szárazréti Közösségi Központ megállóhely.

Kérik a lakosságot, a gépjárművezetőket, hogy úti céljaik megtervezésénél vegyék figyelembe a forgalomkorlátozást.

Közlemények

 1. Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt lesz útlezárás a Hosszúsétatéren

  Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt útlezárásra számíthatnak keddtől várhatóan május 29-ig a Hosszúsétatér Horvát István – Balatoni út közötti szakaszán közlekedők.

  2020.05.26.
 2. Lakossági tájékoztató a pünkösdi hosszú hétvégéről és az aktuális adatokról

  Pünkösdi hosszú hétvégére a hagyományainkat megtartva, de a rendkívüli helyzethez igazodva készülünk. Szeretnénk, ha most is virágba borulna a belváros, és ebben a helyi virágkötők szerencsére partnereink is. Gyereknap is lesz és a múzeum közösségi oldalán online programra hívják a családokat, az önkormányzat pedig meglepetéssel is készül - adta hírül mai lakossági tájékoztatójában Fehérvár polgármestere.

  2020.05.25.
 3. Újabb enyhítések mától a kormányhivatali ügyintézésben is

  A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében. 

  2020.05.25.
 4. Újraindul az önkormányzati lakások pályáztatása Székesfehérváron

  A rendkívüli intézkedések enyhítésével, közel két hónap kényszerszünet után újraindul az önkormányzati lakások bérbeadására irányuló pályáztatás Székesfehérváron. Piaci alapon egyelőre két felújított lakásra lehet licitálni. A pályáztatott lakások közül a kétszobás a Fecskeparton, a két szoba és két félszobás lakás a Palotavárosban található.

  2020.05.22.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V