Forgalmi változások a Budai - József utca csomópontban az ünnepségek miatt

Már pénteken délelőtt elkezdődnek az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódó megemlékezések. Rendezvény lesz az ’56-osok terén is, emiatt néhány órára, teljes szélességében lezárják a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontját, valamint a Budai út – Gáz utca csomópontot.
2018.10.18. 09:41 |

Október 19-én, pénteken 8.15 órától 10.30 óráig tart a Budai út – József Attila utca – Deák Ferenc utca csomópontjának és Budai út – Gáz utca csomópont teljes lezárása.

Ezalatt az érintett országos, regionális és helyi autóbuszjáratok közlekedése módosul, mindkét irányban a Széchenyi utca - Horvát István utca - Lövölde utca terelőútvonalon járnak majd. A forgalomterelés idején a járatok a Gáz utca (helyieknél a Budai út, Gáz utca) elnevezésű megállóhelyet nem érintik, ezért a városközpont felől érkező buszok részére ideiglenes megállóhelyet jelölnek ki a Lövölde utcában, a Budai útra kanyarodó ívben, míg ellenkező irányban a csomópont Lövölde utcai ágán rendszeresített helyi megállóhely vegyes megállóhelyként üzemel.

A terelés miatt néhány perces eltérés lehet a menetrendben meghirdetett időpontokhoz képest.  A megállóhelyeken történő értesítésről a KNYKK Zrt. köteles gondoskodni. 

Kérik, hogy a közlekedők kiemelt figyelemmel legyenek az ideiglenes forgalmirend-változásokra!

Az érintett helyi autóbuszjáratok közlekedése az alábbiak szerint alakul: 

14"-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:Széchenyi u. - Horvát I. u. - Lövölde u.

Kimaradt megállóhely: Távírda u.

„22"-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Várkörút – Rákóczi u. – Gáz u.

Kimaradt megállóhelyek: Távírda u., Budai út, Gáz u. (A Jancsár u. irányába közlekedő járatok a Budai úton lévő megállóhely helyett a Gáz u.-ban lévő megállóhelyen állnak meg.)

A Jancsár u. irányába közlekedő „23” -as jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala: Gáz u. – Rákóczi u.

Kimaradt megállóhelyek: Budai út, Gáz u. (A járatok a Budai úton lévő megállóhely helyett a Gáz u.-ban lévő megállóhelyen állnak meg.), Fehérvár Áruház (A járatok a József u.-ban lévő megállóhely helyett a Rákóczi u.-ban kialakított megállóhelyen állnak meg.)

„31"-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban:  Prohászka O. u. - Várkörút - Rákóczi u.

Kimaradt megállóhelyek: Árpád u., Budai út, Deák F. u., Fehérvár Áruház (A Vasútállomás irányába közlekedő járatok a József u.-ban lévő megállóhely helyett a Rákóczi u.-ban kialakított megállóhelyen állnak meg.)

„32"-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Lövölde u. - Gáz u. - Széna tér

Kimaradt megállóhely: Árpád u., Budai út, Deák F. u., Fehérvár Áruház, Széna tér (A Vasútállomás irányába közlekedő járatok a Rákóczi u.-ban lévő megállóhely helyett a Gáz u.-ban állnak meg.)

42” -es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala mindkét irányban: Széchenyi u. - Horvát I. u. - Lövölde u.

Kimaradt megállóhely: Távírda u.

„40”, „41”, „43"-as és „44"-es jelzésű autóbuszjáratok módosított útvonala:Lövölde u. - Horvát I. u. - Széchenyi u.

Kimaradt megállóhely: Távírda u.

Október 23-án, kedden a 15.00 órakor, a nemzeti ünnep alkalmából megemlékezést tartanak az ’56-osok terén. A rendezvény idejére lezárják a Budai út – József Attila utca kereszteződésében a jobbra kanyarodó sávot. 

Közlemények

 1. Lakossági fórum lesz jövő héten szerdán Börgöndön

  Lakossági fórumot szervez Dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő. Március 27-én, szerdán 17.00 órakor Börgöndpusztán, a Tó sori Horgásztanyán várják a településrészen élőket.

  2019.03.20.
 2. Bírósági ülnököket választanak - április 12-ig lehet jelentkezni

  Székesfehérvár Közgyűlése a Székesfehérvári Törvényszékre, a Székesfehérvári Járásbíróságra és a Székesfehérvári Közigazgatási és Munkaügyi Bíróságra választ az Országos Bírósági Hivatal elnökének döntésében megállapított számú ülnököt. A bírósági ülnök jelölésére jogosultak és az ülnökökkel szembeni feltételek eltérőek attól függően, hogy milyen eljárásban történő közreműködésre történik a választás.

  2019.03.20.
 3. Holnap délelőttől forgalomkorlátozás lesz a Széchenyi – Horvát István útkereszteződésben

  Holnap délelőttől egy teljes napon át nem lehet balra kanyarodni a Széchenyi úti aluljáró felől a Horvát István utca felé. A forgalmas csomópontban méréseket végeznek – kérik a közlekedők türelmét!

  2019.03.18.
 4. Forgalmirend-változás lesz a Berényi úton a Nefelejcs és az Olaj utcánál

  Jövő héten a Berényi út felújításának II. üteméhez kapcsolódóan a Nefelejcs és az Olaj utca Berényi úti csomópontjait lezárják várhatóan egy hónap, illetve két hét időtartamra. Mindenki türelmét köszönik a kivitelezésben résztvevők!

  2019.03.16.
 1. Áramszünet lesz több utcában Börgöndön - fejlesztik a hálózatot

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan, március 13-án, szerdán Székesfehérvár-Börgönd több utcájában áramszünet lesz.

  2019.03.09.
 2. Lakossági fórum Tóvárosban - hétfőn 17 órától várják a városrészben élőket

   Lakossági fórumra várja az 5. számú választókörzetben élőket Mészáros Attila önkormányzati képviselő. A március 11-én, hétfőn 17 órakor kezdődő eseményen részt vesz Székesfehérvár polgármestere, dr. Cser-Palkovics András is.

  2019.03.05.
 3. Péntektől változik a forgalmi rend a Fiskális úton - egyirányú lesz a Kassai és a Pozsonyi között

  Ivóvízvezeték építése miatt megváltozik péntektől a forgalmi rend a Fiskális úton: egyirányúsítják a Kassai út – Pozsonyi út közötti szakaszt a Béla út irányából a Pozsonyi út irányába. A változás érinti a külső végállomás irányába közlekedő autóbuszok útvonalait. A munkálatok április közepéig tartanak, kérik a lakosok és a közlekedők türelmét, körültekintését. 

  2019.02.28.
 4. Fogadóórát tart jövő héten dr. Dienesné Fluck Györgyi - két helyszínen is várja a körzet lakóit

  Két alkalommal tart fogadóórát a jövő héten dr. Dienesné Fluck Györgyi önkormányzati képviselő. Hétfőn az Erzsébet út 12., kedden a Köfém lakótelep 1. szám alatt várja a körzetben élőket.

  2019.02.27.

Hirdetés

Eseménynaptár

2019. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin

Nyitott tornatermek