Felragasztotta már a matricát? - február 1-től csak így szállítják el a szemetet

A Depónia a hulladéknaptárral, tájékoztatóval és a zöldhulladék matricával együtt egy Depónia feliratú - és a nyilvántartás szerint alkalmazott edény űrméretének és darabszámának megfelelő - edényazonosító matricát küldött ki, amit a kommunális kuka oldalára kell felragasztani. A nem szerződött vagy matricával el nem látott kukák tartalmát február 1-től nem szállítják el!
2023.01.17. 11:03 |
Felragasztotta már a matricát? - február 1-től csak így szállítják el a szemetet

Depónia feliratú matricát a kuka oldalára kell felragasztani!

Az edényazonosító matricák mellé 30 db zöldhulladék díjmentes elszállítására jogosító matricát is küldött a Depónia, ezek a 2023. évben használhatók fel. Azokat max. 110 literes áttetsző zsákra vagy max. 50x70 cm-es kötegre kell felragasztani és a megfelelő gyűjtési napon kihelyezni. Az ettől eltérő módon kihelyezett zöldhulladékot nem szállítják el! A karácsonyfák begyűjtése a hulladéknaptárban megjelölt napokon zöldhulladék matrica nélkül történik. Zöldhulladék matrica, illetve a települési vegyes többlethulladék számára kék, Depónia logóval ellátott zsák vásárolható a cég ügyfélszolgálatain, továbbá a kijelölt helyeken.

A nem szerződött vagy matricával el nem látott hulladékgyűjtő edények tartalmát február 1-től nem szállítják el!

Ellenőrizze otthonában, hogy kapott-e olyan levelet a cégtől (2022 végén), amely a tájékoztatót és hulladéknaptárt, a zöldmatricákat, továbbá az edényazonosító matricát tartalmazta!

- Ha megtalálja és a kukaméret megfelelő, ragassza fel az azonosító matricát a kommunális kukájára.

Ha nem találja vagy a kukaméret nem megfelelő, jelezze az ugyfel@deponia.hu e-mail címre az ügyfélkód (ezt a szerződésén találja), név és szállítási cím megadásával.