Fehérváron is ingyenes lesz a közösségi közlekedés az egészségügyi dolgozóknak

"Székesfehérvár örömmel csatlakozik a kezdeményezéshez és április 1-től ingyenessé teszi a közösségi közlekedést az egészségügyben dolgozók számára, ezzel is kifejezve tiszteletünket, hálánkat és köszönetünket előttük." - jelentette be szombaton közösségi oldalán Dr. Cser-Palkovics András, Székesfehérvár polgármestere csatlakozva Vargha Tamás kezdeményezésére az Operatív Törzs helyközi járatokra vonatkozó bejelentéséhez.
2020.03.28. 17:23 |

Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője Facebook oldalán számolt be arról, hogy az Operatív Törzs döntése értelmében az egészségügyben dolgozók számára ingyenessé válik a helyközi járatok igénybevétele. Arra kérte Székesfehérvár polgármesterét, Dr. Cser-Palkovics Andrást, hogy a város is segítse az egészségügyben szolgálatot teljesítő orvosok és nővérek áldozatos munkáját azzal is, hogy számukra ingyenessé teszi a helyi közösségi közlekedés igénybevételét.

A kérésre reagálva közösségi oldalán dr. Cser-Palkovics András polgármester arról tájékoztatta a fehérváriakat, hogy Székesfehérvár örömmel csatlakozik a kezdeményezéshez és április 1-től ingyenessé teszi az önkormányzat a közösségi közlekedést az egészségügyben dolgozók számára, ezzel is kifejezve a tiszteletet, hálát és köszönetet.

Közlemények

 1. Útzár a Szilvamagnál – terelőútvonalon közlekedik a 40-es és a 41-es autóbuszjárat

  A Tordai utca és a Szilvamag csomópontjában szennyvízhálózati hiba elhárítása miatt teljes útzárat vezettek be, gépjárművel nem lehet áthaladni a Szilvamagon. A szennyvíz elvezetését egy ideiglenes átemeléssel, mobilszivattyú beállításával biztosítják a területen.

  2020.09.21.
 2. Áramszünet lesz a Takarodó utcában és Felsőváros több utcájában

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan szeptember 23-án, szerdán áramszünet lesz a Takarodó utca egészében, valamint szeptember 25-én, pénteken Felsőváros több utcájában.

  2020.09.21.
 3. Garanciális hibákat javítanak a Balatoni úton - a közlekedést nem akadályozza a munka

  A folyamatban lévő műszaki átadás közben még kisebb, növénygyökerek okozta hibákat javítanak a Balatoni úti felüljáró járdáján. A tuskómarás után kihajtott nyárfák gyökérzetét vegyszerrel kezelik, majd helyreállítják a feltárás során keletkezett foltokat. A kivitelező munkavégzése idején továbbra is lehet közlekedni a felüljárón.

  2020.09.18.
 4. Őrizzük meg városunk működőképességét a második hullám idején is! - aktuális koronavírus-információk

  Szigorú intézkedéseket vezettek be a városi fenntartású intézmények és gazdasági társaságok vonatkozásában. Minden előírás célja a maszkviselés és a biztonságos távolságtartás garantálása, ezzel védve a munkavállalók és a látogatók egészségét. Dr. Cser-Palkovics András közösségi oldalán ismertette az elrendelt óvintézkedéseket, és tájékoztatást ad az újraindított idősügyi ellátás első tapasztalatairól, valamint a koronavírus-járványban érintett helyi közösségekről is.

  2020.09.15.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Szeptember
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4