Este hétig dolgoznak a Kiskút úti lámpa átalakításán és korszerűsítésén

A MAgyar Közút tájékoztatja a gépjárművezetőket, hogy a Székesfehérvár, Szent Flórián körút (7-es számú főút) – Kiskútútja csomópontban a forgalomirányító fényjelző készülék a keddi nap folyamán (2021. május 4. kedd) előreláthatólag 19.00 óráig átalakítási munkálatok miatt nem működik.
2021.05.04. 12:22 |

A munkálatok a csomóponton történő áthajtást nem korlátozzák, de a Kiskút útjai ágak irányából a Szent Flórián körút keresztezése és az arra balra történő ráhajtás a forgalom nagysága miatt akadályoztatott lehet.

Javasolják, hogy a Kiskút útjai úticéljaik elérése során a Kiskút útjával párhuzamos Mészáros Lázár és Marhacsapás utcai jelzőlámpás csomópontokat vegyék igénybe, majd a Kiskút útja csomópontban történő közlekedésük során törekedjenek a jobbra kisíves haladási irányokból történő megközelítésre.

Közlemények

 1. Május 17-től lehet személyesen ügyet intézni a Depóniánál

  Május 17-én, hétfőtől lesz mód újra személyes ügyintézésre a Depónia Sörház téri ügyfélszolgálatán. A szelektív kukák átvétele már zajlik, a hét három napján van mód a csere lebonyolítására; ez alól néhány öreghegyi és maroshegyi utca kivétel, ahol május végéig folytatja a vállalat a köztérre kihelyezett gyűjtőedények cseréjét.

  2021.05.03.
 2. Rendkívüli Pfizer-oltónap a Szent György Kórházban

  A Szent György Kórház oltópontján ma délelőtt 10 és este 9 óra között lehet Pfizer-BioNTech vakcinát kapni. A mai oltásokra az a Fejér megyei kérhet időpontot, aki a regisztrált korábban a vakcinára - tájékoztatott közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.  Időpontfoglalás ITT! (az oldal jelenleg korlátozottan érhető el)

  2021.04.30.
 3. Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain

  Szombattól visszaáll az első ajtós felszállás a Volánbusz járatain, és újra lehet jegyeket vásárolni az autóbusz-vezetőktől. Bizonyos védelmi szabályok azonban egyelőre maradnak: az első üléssorokat továbbra is kordonnal zárják le, azokat nem használhatják az utasok, és változatlanul kötelező a maszk viselése a buszokon és az utasforgalmi létesítményekben.

  2021.04.30.
 4. Május 1-jén zárva tart a csalai hulladéklerakó és a Palotai úti hulladékudvar

  A szombatra eső ünnepnap miatt több telephely zárva tart. Személyes ügyfélfogadásuk pedig május 10-től vehető ismét igénybe, ám addig is - korlátozott nyitvatartással - a szelektív edények cseréjére van lehetőség az ügyfélszolgálaton.

  2021.04.30.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Hirdetés

Hirdetés

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár