Elmarad a Márton-napi családi program a Táncházban

Elmarad az Alba Regia Táncegyesület november 14-re tervezett Márton-napi táncháza. A szervezők a járványügyi helyzet miatt döntöttek úgy, hogy törlik a rendezvényt.
2020.11.04. 12:23 |

Az Alba Regia Táncegyesület havonta egy-egy alkalommal szervezi meg családi programját, többnyire az aktuális ünnephez kapcsolódóan. A kisgyermekek és a felnőttek körében is népszerű program következő állomása a Márton-napi táncház lett volna november 14-én, jövő szombaton a Malom utcában, azonban a szervezők a járványügyi helyzet miatt és az ezzel összefüggésben meghozott új védelmi szabályokat figyelembe véve úgy döntöttek, hogy nem tartják meg a rendezvényt.

Az albások kérik, egyben köszönik az érdeklődők megértését és türelmét.

Közlemények

 1. Május 3-ig szünetel a személyes ügyfélfogadás a Polgármesteri Hivatalban

  Május 3-ig meghosszabbították a személyes ügyfélfogadás szüneteltetését a Polgármesteri Hivatalban. Az Ügyfélszolgálat és az egyes szervezeti egységek továbbra is telefonon érhetőek el, a beadványokat elektronikusan lehet elküldeni vagy papír alapon, a Városház téri épületek gyűjtődobozaiba lehet bedobni.

  2021.04.14.
 2. Burkolat-helyreállítás miatt lezárások lesznek a Szilvamagnál április 19-22. között

  Az útburkolat végleges helyreállítását végzik a Szilvamag utcában április 19-22-e között, azaz jövő hétfőtől csütörtökig. A munkavégzés idejére lezárják a Tordai és a Nagyváradi utcák közötti szakaszt. A korlátozások érintik a Szilvamagról nyíló utcák és ingatlanok megközelítését, illetve a 40-es és a 41-es helyijáratos buszok útvonalát és a megállóhelyeket.

  2021.04.12.
 3. Áramszünet lesz Öreghegy több utcájában szerdán

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 14-én, szerdán az Öreghegy több utcájában áramszünet lesz. Az üzemszünet miatt a lakosság megértését kérik.

  2021.04.12.
 4. Kedden indulnak a pályakarbantartási munkák a MÁV-nál - Székesfehérvárt is érinti

  Pályakarbantartási munkálatokat végez április 13. és 15. között, valamint április 19-től április 21-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Várpalota és Szombathely irányába, valamint a Budapest-Déli – Székesfehérvár viszonylatban közlekedőket.

  2021.04.12.
 1. Áramszünet lesz a Várkörúton szerdától elektromoshálózat-felújítás miatt

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.

  2021.04.06.
 2. A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium

  Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest.

  2021.04.01.
 3. Áramszünet lesz ma a Baróti és a Zágoni utcákban

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 1-jén csütörtökön Székesfehérvár két utcájában áramszünet lesz.

  2021.04.01.
 4. A belvárosi utcák lakóit kérik a vízmérőállások bejelentésére

  A Fejérvíz Zrt. kéri azokat a székesfehérvári fogyasztókat, akik még nem rendelkeznek jeladós mérővel, szíveskedjenek a márciusi leolvasási ütemezéshez köthető mellékvízmérőiket leolvasni, és a mérőállást bejelenteni az elektronikus ügyfélszolgálaton vagy e-mailben a leolvasocsoport@fejerviz.hu címen, vagy a 22/535-808-as, illetve a 22/535-849-es telefonszámokon 2021. április 20-ig.

  2021.03.31.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár