Elkezdődött a távhővezeték-felújítás a Gáz utca és a Salétrom utca között

Elkezdődött a távhővezeték felújítása a Gáz utca és a Salétrom utca között. A várhatóan június végéig tartó munkálatok alatti üzemkimaradásokról előre értesítik az érintett lakókat.
2021.03.30. 14:50 |
A Gáz utca 10. és a Salétrom utca 11-19. számok közötti távhővezeték-felújítás hétfőn, a csőcseréhez szükséges földmunkákkal elkezdődött. A munkálatok három ütemben zajlanak majd, a befejezés céldátuma 2021. június 30.
A vezetékcsere esetenként néhány órás üzemkimaradással jár majd, melyről a SZÉPHŐ Zrt. előre értesíti az érintett felhasználókat. A közszolgáltató cég az esetleges kellemetlenségekért kéri a lakók szíves türelmét és megértését!

Közlemények

 1. Pályakarbantartást tart a MÁV áprilisban - Székesfehérvárt is érinti

  Pályakarbantartási munkálatokat végez április 13. és 15. között, valamint április 19-től április 21-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Várpalota és Szombathely irányába, valamint a Budapest-Déli – Székesfehérvár viszonylatban közlekedőket.

  2021.04.08.
 2. Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban

  Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető.

  2021.04.08.
 3. Áramszünet lesz a Várkörúton szerdától elektromoshálózat-felújítás miatt

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.

  2021.04.06.
 4. A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium

  Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest.

  2021.04.01.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár