Elismerést kaptak a fehérvári mentők - az egyenruhások érdekében létrehozott alapítvány díjazta a legjobbakat

Kitüntették a székesfehérvári mentőállomás legjobb munkatársait. A Resq Székesfehérvár Alapítvány a városunkban dolgozó mentőkért jött létre, az a célja, hogy az egyenruhások nyugodt körülmények között végezhessék munkájukat és a szervezet tagjai sokat tesznek a társadalmi elismertség növeléséért is.
2022.07.01. 12:28 |

Dreskáné Sütő Ágnes 2014 szeptemberében kezdett el a mentőknél dolgozni, az adminisztrátor sokrétű feladatot végez a szolgálatnál. Szinte minden munkatárssal személyes a kapcsolata és nap mint nap azért fáradozik, hogy az egyenruhások kéréseit HR-esként teljesíteni tudja. A székesfehérvári mentő alapítvány kuratóriuma idén úgy döntött elismeri ezt a munkát. A szervezet az Év dolgozójának választotta Dreskáné Sütő Ágnest. Az asszony nagyon hálás a kitüntetésért, mint mondta, nagy meglepetés volt számára a díj.

"Abszolút nem számítottam rá, és nagyon-nagyon szépen köszönöm. Nem is gondoltam volna, sokat dolgozom persze, de nem tudtam, mindenki úgy gondolja, hogy én ezt megérdemlem, nagyon szépen köszönöm mindenkinek."

A Resq Székesfehérvár Alapítvány minden évben elismeréssel köszöni meg azoknak a munkáját, akik kiemelkedő teljesítményt nyújtanak a székesfehérvári állomáson.

Mint azt a szervezet kuratóriumi elnöke, a székesfehérvári mentőállomás vezetője Fodor Ádám mondja, fontos hogy érezzék a kollégák, hogy nélkülözhetetlen amit csinálnak.

"Nagyon nehéz a mentőmunka minden egyes szakágában és szerettük volna éreztetni a kollégáinkkal, hogy tudjuk, mennyi mindent tesznek meg az állomásért és a megyéért is. Részünkről ez egy elismerés, hogy pluszban érezze mindenki, hogy fontos az a munka, amit nap mint nap végeznek, független attól, hogy a kivonuló állományról vagy az irodákban dolgozó mentőkről van szó."

Elismerést vehetett át a székesfehérvári állomás ünnepségén Nátrán Szabina az irányítási csapatból, Szabó Andrea kivonuló mentőtiszt, Kosaras Gábor mentőtechnikus és Fejes József mentőtechnikus.

Kék hírek

 1. Tűz az Öreghegyen

  Lakóházzal egybeépített melléképület gyulladt ki szerdán délelőtt Székesfehérváron, az Öreghegyen. A körülbelül ötven négyzetméteres melléképület egyik, klubszobaként használt helyisége és tetőszerkezete teljes terjedelmében égett. A megyeszékhely hivatásos tűzoltóinak kiérkezésekor egy propánbutángáz-palack felrobbant. 

  2022.08.10.
 2. Határvadász toborzás

  A rendőrök a jelentkezés feltételeiről, a felvételi eljárásról és a leendő feladatokról is tájékoztatják az érdeklődőket. Folyamatos a toborzás és a határvadász képzésre való jelentkezés Fejér megyében. Az érdeklődőket folyamatosan várják a rendőrség munkatársai a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Központjában (8000 Székesfehérvár, Jancsár utca 25.) és a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Humánigazgatási Szolgálatán (8000 Székesfehérvár, Deák Ferenc utca 2., telefonszám: 22/541-600). 

  2022.08.10.
 3. Emberölés kísérlete

  Volt párja támadt rá egy ápolónőre hétfő délután a székesfehérvári kórházban. A férfi a nőt fojtogatta és a nyakához kést szorított, a 41 éves asszony ki tudott szabadulni a szorításból, a tettest elfogták a rendőrök. A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya egy 40 éves székesfehérvári férfi ellen indított büntetőeljárást.

  2022.08.08.
 4. Biciklis rendőrök a tó körül

  A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a Velencei-tó körül élők és nyaralók biztonságának, gondtalan kikapcsolódásának biztosítása érdekében a turisztikai idényben nemcsak gyalogos és gépkocsizó, hanem kerékpáros járőrszolgálatot is ellátnak. A kétkerekűn járőrözők a bűncselekmények és szabálysértések megelőzése, megakadályozása érdekében visszatérően ellenőrzik a turisták által frekventált területeket. 

  2022.08.01.

Aranybulla emlékév 2022.

Kiállítás

Facebook

Eseménynaptár

2022. Augusztus
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár