Elfogták a férfit, aki letépte a koronavírus-tájékoztató plakátokat a buszpályaudvarnál

Elfogták Székesfehérváron azt a férfit, aki letépett több, a koronavírussal kapcsolatos tájékoztató plakátot a Piac téren. Az elkövető, aki beismerte tettét, a Közterület-felügyelet összehangolt munkájának köszönhetően került rendőrkézre.
2020.03.20. 13:00 |

Székesfehérvár Önkormányzata 500 plakátot helyezett ki városszerte, hogy tájékoztassa a lakosságot a kórokozó terjedéséről és a megelőzésről. A legfontosabb információkat tartalmazó plakátokat még kedden tették ki a Városgondnokság munkatársai a helyijáratos buszmegállók szabad felületeire.

Keddről szerdára virradó éjszaka a Piac téren több ilyen plakátot is letépett valaki. A szándékos garázdaság miatt az Önkormányzat büntetőeljárást kezdeményezett, az elkövetőt a térfigyelő kamerák felvételei alapján keresték. Csütörtökön este a kameraközpontban dolgozó közterület-felügyelők a ruházata alapján figyeltek fel az elkövetőre. A központból azonnal riasztották a járőrszolgálatot ellátó kollégáikat, akik a helyszínre érkezve visszatartották a férfit a rendőrök kiérkezéséig. Az elkövető beismerte tettét.

Kék hírek

 1. Életveszélyes dizájner drog jelent meg a kábítószerpiacon

  Az új dizájner drog a korábbi hasonló vegyületeknél sokkal veszélyesebb, ám külsőre nem különböztethető meg a más hatóanyagot tartalmazó „herbál” illetve „varázsdohány” készítményektől. Az elmúlt két hónapban 11 olyan haláleset történt, amelyben ez az új dizájner drog volt beazonosítható.

  2020.09.07.
 2. Kórházi ágyakat szállító kamion gyulladt ki a város határában

  Kigyulladt egy kórházi ágyakat szállító kamion a Zámoly felé vezető úton. Teljes terjedelmében égett a kamion rakománya, amikor a székesfehérvári tűzoltók a helyszínre érkeztek. Az egységek elfojtották a lángokat.

  2020.09.07.
 3. Teljesen elzárta az utat a felborult kamion - mindenki megúszta a balesetet

  Felborult kamion zárta el a 81-es főutat szeptember 3-án délután Magyaralmásnál. Az orvosi fiolákat szállító nyerges vontató egy személygépkocsival ütközött, majd az úton keresztbe fordulva felborult. 

  2020.09.04.
 4. A szüret veszélye a mustgázmérgezés - fontos a pincék szellőzés

  Fejér megye több településén már megkezdődött a szüret, a korai érésű szőlők esetében már a mustot érlelik a pincékben. A szőlő levének erjedésekor mustgáz keletkezik, amely nem megfelelő körülmények között komoly veszélyt jelent. Szellőztetéssel, valamint szén-dioxid-érzékelő elhelyezésével elkerülhető, hogy veszélyes mennyiségben felhalmozódjon, illetve balesetet okozzon a gáz.

  2020.09.03.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Szeptember
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4