Élet a karantén alatt – online sorozatot indított a színház

Sokan élik meg ebben az időszakban, mennyire hiányzik a mindennapok pörgése: a színház művészei és munkatársai is olyan élethelyzetbe kényszerültek a járvány miatt, ami teljesen idegen a választott hivatásuktól. Mindezt optimizmussal és kreativitással, kitartással viselik, erről szól az Élet a karantén alatt című sorozat.
2020.03.24. 12:27 |

Élet a karantén alatt címmel indított sorozatot a Vörösmarty Színház: a munkatársak és művészek a színházrajongókat most beengedik egy kicsit az otthonaikba.

Arról mesélnek, osztanak meg képeket, videót, hogyan éri őket a kényszerű otthonlét, mit csinálnak a színházi pörgés helyett.

A sorozatot a Vörösmarty Színház Facebook oldalán lehet figyelemmel kísérni.

Hogy mivel találkozhatunk ezidáig a színház Facebook-oldalán? Pompás fűszer- és gyógynövényeknek készített magaságyat az udvaron, és az üvegfestést sem hagyta abba Németh Mariann Mary rendezőasszisztens. A házimunka és a főzés mellett a befelé figyelés, a pozitív gondolkodás fontosságáról beszélt videójában Závodszky Noémi: az éppen aktuális határidőnaplós napi üzeneteket is megosztotta a belülről fakadó boldogságról, a megpróbáltatások megéléséről. Tűzkő Sándor videójából pedig nem hiányzik a humor – ahogy a zenélés, a jóga, a sütögetés vagy az olvasás sem.

Kultúra

Eseménynaptár

2020. Április
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19

Székesfehérvár Topotéka