"Együtt egy jobb internetért" – a biztonságos internethasználatra hívta fel a figyelmet a rendőrség

"Együtt egy jobb internetért" szlogennel zajlott idén a biztonságosabb internetért nap február 6-án. A világ több mint 200 országában tartanak ebből az alkalomból az internet biztonságosabb használatát segítő előadásokat és programokat, tesznek közzé felhívásokat, figyelmeztetéseket. A Fejér Vármegyei Rendőrség Facebook oldalán tett közzé hasznos tanácsokat minden korosztály számára.
2024.02.07. 11:24 |

A hamis webáruházakra, adathalász e-mailekre, a közösségi oldalak veszélyeire hívta fel többek között a figyelmet a Fejér Vármegyei Rendőrség Facebook oldalán.

A február 6-i biztonság internet nap kapcsán megosztott bejegyzésben több korosztálynak is hasznos tanáccsal szolgálnak.

A biztonságos (vagyis angol eredeti szerint safer - biztonságosabb) internet napját világszerte több mint 200 országban tartják február elején. Ebből az alkalomból az internet veszélyeire figyelmeztető, a biztonságosabb használatot segítő eseményeket tartanak, és terjesztik a tudatos webhasználat sarokpontjait tartalmazó kiadványokat.