Egy irányban újra végig járható a Fiskális út Nyitrai utca és Pozsonyi út közötti szakasza

Hétfőn déltől feloldásra került a Fiskális út Nyitrai utca és Bártfai utca közötti szakaszán bevezetett ideiglenes útzár. Így a Fiskális úton a Pozsonyi út irányába az egyirányú gépjármű-közlekedés már a teljes szakaszon biztosított. 
2019.10.29. 07:31 |

Az érintett 23, 23E, 25, 31 és 31E jelzésű helyi autóbuszjáratok is az október 15-e előtti időszakban meghirdetett, módosított forgalmi rend szerint járnak:

A külső végállomás (Nyitrai u., Zobori u.) irányába közlekedő „25”-ös jelzésű autóbuszjáratok a Pozsonyi út – Zobori út terelőútvonalon közlekednek.
Kimaradó megállóhelyek:
- Késmárki u.
- Bártfai u.
- Dunaszerdahelyi u.
- Érsekújvári u.

A belső végállomás irányába a járatok az eredeti útvonalon közlekednek.

A belső végállomás (Jancsár u., illetve Vasútállomás) irányába közlekedő „23”, „23E”, „31”, valamint „31E” jelzésű autóbuszjáratok a Pozsonyi út – Zobori út – Nyitrai u. terelőútvonalon közlekednek.

Kimaradó megállóhelyek:
- Késmárki u.
- Bártfai u.

A külső végállomások irányába a járatok az eredeti útvonalon közlekednek.

Kérik a közlekedőket, hogy a kihelyezett jelzéseket figyelve, körültekintően közelítsék meg az érintett útszakaszokat.

Közlemények

 1. Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt lesz útlezárás a Hosszúsétatéren

  Szennyvízcsatorna-gerincvezeték javítása miatt útlezárásra számíthatnak keddtől várhatóan május 29-ig a Hosszúsétatér Horvát István – Balatoni út közötti szakaszán közlekedők.

  2020.05.26.
 2. Lakossági tájékoztató a pünkösdi hosszú hétvégéről és az aktuális adatokról

  Pünkösdi hosszú hétvégére a hagyományainkat megtartva, de a rendkívüli helyzethez igazodva készülünk. Szeretnénk, ha most is virágba borulna a belváros, és ebben a helyi virágkötők szerencsére partnereink is. Gyereknap is lesz és a múzeum közösségi oldalán online programra hívják a családokat, az önkormányzat pedig meglepetéssel is készül - adta hírül mai lakossági tájékoztatójában Fehérvár polgármestere.

  2020.05.25.
 3. Újabb enyhítések mától a kormányhivatali ügyintézésben is

  A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően hétfőtől újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében. 

  2020.05.25.
 4. Újraindul az önkormányzati lakások pályáztatása Székesfehérváron

  A rendkívüli intézkedések enyhítésével, közel két hónap kényszerszünet után újraindul az önkormányzati lakások bérbeadására irányuló pályáztatás Székesfehérváron. Piaci alapon egyelőre két felújított lakásra lehet licitálni. A pályáztatott lakások közül a kétszobás a Fecskeparton, a két szoba és két félszobás lakás a Palotavárosban található.

  2020.05.22.

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár

Eseménynaptár

2020. Május
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V