Döntéseink kapcsolatainkban – Csajos est lesz május 24-én

„Bárcsak jobban figyeltem volna rá / több időt töltöttem volna vele / mertem volna ellentmondani” – ilyen és hasonló gondolatok sokszor megfogalmazódnak bennünk életünk során, hiszen döntéseink alapvetően befolyásolják kapcsolatainkat. A döntéshozatalról, annak problémáiról és a megoldásról is szól a következő Csajos est május 24-én, szerdán.
2023.05.23. 09:21 |
Döntéseink kapcsolatainkban – Csajos est lesz május 24-én

Este hattól a Barátság moziban Csiki Anna kineziológus, családállító, párkapcsolati coach beszél a témáról az érdeklődőknek.

Életünk során gyakran kerülünk döntési helyzetbe: melyik tejet vigyük haza a boltból, moziba vagy inkább színházba menjünk-e, biciklitúra vagy tóparti pihenés legyen-e a hétvégi program. A kisebb horderejű választások persze kevésbé hatnak életünkre, de vannak helyzetek, amikor életre szóló döntéseket kell meghozni: legyen szó munkahelyi felmondásról, szakításról, a szülőktől való elköltözésről vagy éppen külföldi tanulásról, munkavállalásról – ezek alapvetően befolyásolhatják kapcsolatainkat. Van, akinek könnyen megy, mások bizonytalanok – fontos kérdésekben jó döntést hozni nem könnyű, sok tényező mellett az önismeret is befolyásolja, sikerül-e.

Az estre online is válthatnak jegyet az érdeklődők

A május Csajos est előadója a problémák felmutatása mellett megoldási javaslatokat is kínál az érdeklődőknek. Csiki Anna kineziológus, családállító, párkapcsolati coach évek óta segíti a nehéz élethelyzetben hozzáfordulókat. „Hitem, hogy mindannyian egy meghatározott céllal, életfeladattal érkezünk erre a világra. Mindaddig bolyongás csupán az élet, amíg ez az út ki nem rajzolódik előttünk és rá nem lépünk… Eleinte csupán önmagamat akartam kihúzni magánéleti válságomból, de ahogy elkezdtem másokkal is foglalkozni, problémáikra megoldást találni, egyre inkább éreztem, azt a különös, semmihez nem hasonlítható érzést, hogy a helyemen vagyok, megérkeztem!” – fogalmaz honlapján.

Az előadás után a Könyvklub: A következő fejezet című amerikai filmet tekinthetik meg az estre jegyet váltó nézők. 

Az előadás után a Könyvklub: A következő fejezet című amerikai romantikus filmet láthatja a közönség. A nagy sikerű első rész után a várva várt folytatásban a négy legjobb barátnő (Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen, Mary Steenburgen) Olaszországba viszi könyvklubját, egy olyan bulis, csajos utazásra, amelyben eddig még sosem volt részük. Amikor az események elszabadulnak és féltve őrzött titkokról hull le a lepel, hősnőink nyugis vakációjából egy életre szóló országjáró kalandtúra kerekedik.

Kultúra