Digitális Összefogás - filmek, alkalmazások, extra mobilnet

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Digitális Jólét Program (DJP) koordinálásával Digitális Összefogás néven indított akciót a digitális ágazat szereplőinek felajánlásaival a koronavírus okozta veszélyhelyzet leküzdésének támogatására. A digitális felajánlásokat az alábbiakban olvashatja!
2020.03.26. 11:36 |

Céljuk, hogy a digitalizáció adta lehetőségek kiaknázásával a magyar polgárokra nehezedő terheket csökkentsék. A kezdeményezés kapcsán felajánlott digitális megoldások és szolgáltatások elsődlegesen a tanárokat, a diákokat, az iskolákat, a tankerületeket, a szülőket, a munkavállalókat és a munkaadókat, illetve a járvány legveszélyeztetettebbjeit, a szépkorúakat segítik. Mobilnet, extra adatkeret szolgáltatás mellett távoli, digitális munkavégzést segítő felajánlások ingyenesen elérhető filmek és TV csatornák is szerepelnek a felajánlások között.

Nézze meg ITT a felajánlásokat!

A program az Innovációs és Technológiai Minisztérium kezdeményezésére, a Digitális Jólét Program koordinálása mellett a Magyarországi 5G Koalíció (5GK), a Mesterséges Intelligencia Koalíció (MI Koalíció), a Hírközlési Érdekegyeztetési Tanács (HÉT), az IVSZ – Szövetség a digitális gazdaságért, az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér), valamint a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT) részvételével valósul meg.

Magyarország

 1. 492 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma Magyarországon

  Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 492-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő 59 éves beteg. Az elhunytak száma ezzel 16 főre nőtt. Emellett 34 főről 37 főre nőtt a gyógyultak száma is.

  2020.03.31.
 2. Elfogadta a parlament a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényt

  Az Országgyűlésben kétharmados többség állt a koronavírus elleni védekezésről szóló törvényjavaslat, illetve e rendkívüli jogrend mellé, amely a veszélyhelyzet idejére lehetővé teszi, hogy a kormány a jogszabályoktól eltérő rendkívüli intézkedéseket hozzon az emberek egészsége, a jogbiztonság és a gazdaság stabilitása érdekében.

  2020.03.30.
 3. 447-re nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma Magyarországon

  Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 447-re nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt újabb két 90 év feletti alapbetegségekkel küzdő beteg. Az elhunytak száma ezzel 15 főre nőtt.

  2020.03.30.
 4. 408-ra nőtt a koronavírus-fertőzöttek száma és elhunyt két újabb idős beteg

  Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 408-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt két idős, alapbetegségekkel küzdő beteg.

  2020.03.29.
 1. Már 343 fertőzöttje és 11 halottja van a koronavírus járványnak Magyarországon

  Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést, ezzel 343-ra nőtt a beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt egy újabb idős - krónikus alapbetegségekkel küzdő - beteg - közölték a koronavirus.gov.hu kormányzati oldalon.

  2020.03.28.
 2. Kijárási korlátozás lesz március 28 és április 11-e között

  Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió Jó Reggelt Magyarország című műsorában beszélt a koronavírus-járvány elleni lépésekről: reggel az operatív törzs ülésén az a döntés született, hogy kijárási korlátozást vezetnek be Magyarország egész területére március 28 és április 11-e között. 

  2020.03.27.
 3. 300-ra nőtt a beazonosított koronavírus-fertőzöttek száma és 34-re a gyógyultaké

  Újabb magyar állampolgároknál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 300-ra nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Az eddigi 28 főről 34-re nőtt a gyógyultak száma is.

  2020.03.27.
 4. Digitális Összefogás - filmek, alkalmazások, extra mobilnet

  Az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) a Digitális Jólét Program (DJP) koordinálásával Digitális Összefogás néven indított akciót a digitális ágazat szereplőinek felajánlásaival a koronavírus okozta veszélyhelyzet leküzdésének támogatására. A digitális felajánlásokat az alábbiakban olvashatja!

  2020.03.26.

Lakossági tájékoztatás

Eseménynaptár

2020. Március
h
K
Sze
Cs
P
Szo
V
30 31 1 2 3 4 5

Webkamera


360 Fehérvár

Fehérvár Magazin