December 30-ig foglalhatnak időpontot tesztelésre a pedagógusok

Online foglalhatnak időpontot az óvodai és iskolai dolgozók a január 2-ára és 3-ára meghirdetett csoportos koronavírus tesztelésre. Székesfehérváron a Honvéd utca 8. szám alatti járási hivatalban végzik a tesztelést. 
2020.12.27. 09:44 |

Időpontot foglalni december 30., szerda 12:00 óráig van lehetőség ezen az oldalon!

A kormány arra kéri az érintetteket, hogy vírus terjedésének csökkentése és a várakozás elkerülése érdekében foglaljanak időpontot. Január 2-án szombaton és 3-án vasárnap 7.00 és 19.00 óra között a köznevelésben dolgozók kereshetik fel a megadott mintavevő pontokat.

A tesztelési pontok (mintavételi helyszínek) megyénként rendezett címe itt érhető el

A csoportos tesztelést ezúttal is a fővárosi és megyei kormányhivatalok szervezik. Országszerte összesen 99 helyszínen végzi a vizsgálatokat összesen 263 mintavevő csapat, amelyek a kormányhivatalok egészségügyi végzettségű munkatársaiból, orvos- és egészségtudományi képzésben tanuló egyetemi hallgatókból, valamint a tankerületi központok munkatársaiból állnak.

Az időpontfoglalás menetéről, a mintavevő pontokról és a teszteléssel kapcsolatos további tudnivalókról az intézmények munkatársai az Oktatási Hivatal COVID-19 oldalán találnak információt.

A teszteléshez szükséges egy adatlap kitöltése. Amennyiben lehetősége van rá, kérjük, előre töltse ki és kinyomtatva, aláírva két példányban vigye magával az adatlapot, ezzel is elősegítve a tesztelés minél gyorsabb lebonyolítását. Az adatlap innen tölthető le.

Az előzetes időpontfoglalási lehetőséggel nem élő illetve az oktatási azonosítóval nem rendelkező foglalkoztatottak (hitoktatók, technikai dolgozók stb.) előzetes regisztráció nélkül, a megadott idősávokon belül keressék fel az általuk kiválasztott valamelyik tesztelési helyszínt, ahol le fogják őket tesztelni.

Magyarország

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera

360 Fehérvár