Damniczki Balázs Somlói revolúciója lett Magyarország tortája 2014

  A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének versenyét Damniczki Balázs székesfehérvári cukrász Somlói revolúció című tortája nyerte. A fiatal fehérvári cukrász vörösboros málna fagyija tavaly az év fagylaltja lett Magyarországon. Az ország tortája, Magyarország születésnapi tortája, melyet minden évben az augusztus 20-ai ünnepségek alatt mutatnak be a fővárosban valamint az ország közel 150 cukrászdájában.
2014.08.11. 14:20 |
A Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének versenyét Damniczki Balázs székesfehérvári cukrász Somlói revolúció című tortája nyerte. A fiatal fehérvári cukrász vörösboros málna fagyija tavaly az év fagylaltja lett Magyarországon.
Az ország tortája, Magyarország születésnapi tortája, melyet minden évben az augusztus 20-ai ünnepségek alatt mutatnak be a fővárosban valamint az ország közel 150 cukrászdájában. Auguszt E. József cukrász, a zsűri tagja szerint a Somlói revolúció valóban forradalmi torta, hiszen bár alapvetően a somlói galuska ízével dolgozik, se kívül, se belül nem emlékeztet a magyar édességre.