Csütörtökön és pénteken átkötési munkálatokat végeznek a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban

A Mártírok úti csapadékcsatorna-felújítás második szakasza zajlik múlt ősz óta, amelynek keretében csütörtökön és pénteken a Seregélyesi úti csomópontnál végeznek átkötési munkálatokat. Az áthaladás biztosított lesz, ám torlódás előfordulhat. Kérik a közlekedőket, hogy aki teheti, válasszon másik útvonalat ezeken a napokon.
2021.03.24. 11:34 |

Végéhez közeledik a Mártírok útja csapadékcsatorna II. szakasz felújítása, ami tavaly szeptemberben indult, és 456,47 millió forint értékű beruházással, uniós támogatással valósul meg.

A Raktár utcától a Seregélyesi útig tartó szakaszt érinti a kivitelezés, az út alatti közművek (680,7 folyóméter vezeték) cseréjével, illetve a közvetlenül érintett, a beruházás során sérült közúthálózat burkolat-, járda-, parkoló-, kapubejáró felületeinek helyreállításával.

A munkálatok csütörtökön és pénteken a Mártírok útja – Seregélyesi út csomópontban folytatódnak. A folyamatos áthaladást biztosítják, de torlódásra lehet számítani. Kérik a lakókat és a közlekedőket, hogy továbbra is legyenek körültekintőek és óvatosak!

Közlemények

 1. Pályakarbantartást tart a MÁV áprilisban - Székesfehérvárt is érinti

  Pályakarbantartási munkálatokat végez április 13. és 15. között, valamint április 19-től április 21-ig a MÁV-START Zrt. több vonalon, amely érinti a Székesfehérvárról Várpalota és Szombathely irányába, valamint a Budapest-Déli – Székesfehérvár viszonylatban közlekedőket.

  2021.04.08.
 2. Péntektől ismét elérhető a személyes ügyintézés az E.ON ügyfélszolgálati irodáiban

  Április 9-től a szükséges óvintézkedések biztosítása mellett újra nyitnak az E.ON Hungária Csoport személyes ügyfélszolgálati irodái. Az energiacég ugyanakkor felhívja ügyfelei figyelmét, hogy továbbra is érdemes a digitális ügyfélcsatornákat igénybe venni, hiszen ezeken keresztül minden ügy teljes körűen, kényelmesen, egyszerűen és biztonságosan elintézhető.

  2021.04.08.
 3. Áramszünet lesz a Várkörúton szerdától elektromoshálózat-felújítás miatt

  Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan április 7-én és 8-án, szerdán és csütörtökön áramszünet lesz a Várkörút több épületében.

  2021.04.06.
 4. A biztonságos erdőlátogatás fontosságára hívja fel a figyelmet az Agrárminisztérium

  Jelentősen megemelkedett a hazai erdők látogatottsága a járvány ideje alatt. A szokásosnál 25-30 százalékkal többen kirándulnak, de egyes helyszínek látogatottsága a kétszeresére, háromszorosára növekedett a korábbi évekhez képest.

  2021.04.01.

Hirdetés

Lakossági tájékoztatás

Fehérvár Magazin

Webkamera


360 Fehérvár